A budaörsi 4. választókörzet önkormányzati képviselője – dr. Tóth Ferenc (BFE)

(Budaörs, 2014. október 20. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó Választási különszámában már olvashattak dr. Tóth Ferencről, aki akkor arról beszélt nekünk, hogy van még mit tenni Budaörsön a 4-es számú választókerületben. A választások után ismét felkerestük, és a Budaörs Fejlődéséért Egyesület elsöprő győzelméről, valamint saját eredményéről beszélgettünk vele.

 

A 2014-es budaörsi önkormányzati választások sokak számára nagy meglepetést okoztak, hisz a Budaörs Fejlődéséért Egyesület elsöprő többséggel, mind a tíz választókerületben győzött. A 4-es választókerület képviselője dr. Tóth Ferenc  lett, aki maga mögé utasította Sánta Áront (Fidesz-KDNP), Lapp Antalt (Jobbik) és dr. László Dávidot (független).

A szavazatok 51,11%-ával, vagyis 667 érvényes vokssal, 5 éven keresztül így dr. Tóth Ferenc  feladata, hogy választókerületét építse és szépítse. A 4-es választókerület Budaörsön az Alsóhatár úttól a Tavasz utcáig terjed, a Fő út, Budapesti út és az autópálya tartozik még hozzá.

 

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Dr. Tóth Ferenc  a Budaörsi Infónak elmondta, hogy nagyon örültek a választási eredményeknek, nagyon megkönnyebbültek, amikor kiderült, hogy mind a tíz választókerületben a Budaörs Fejlődéséért Egyesület képviselőjelöltjei győztek.

 

Mit gondol, mi lehetett a győzelmük, sikerük  kulcsa?

„Nagyon sokat gondolkodtam ezen. A sikerünk, úgy gondolom, hogy három összetevőből állt. A legtöbbet Wittinghoff Tamás polgármester személye nyomott a latba. Az ő 24 éves munkája egyértelműen sok szavazatot hozott nekünk.

A második tényező a sokszínű  csapat kitartó munkája, a harmadik pedig az volt, hogy mi nemcsak beszéltünk, hanem tettek és munka is volt a háttérben. Még a plakátjainkat is saját kezűleg ragasztottuk fel… Ez a kampány egy nagyszerű csapatmunka volt. Úgy gondolom, hogy ennek a három tényezőnek az együttese segíthette a Budaörs Fejlődéséért Egyesületet a sikerhez.

 

Mi az az első probléma, amit szeretne megoldani a körzetében most, hogy képviselőnek választották?

„Az Aradi utcában lévő problémákat tervezem elsőként megoldani, azonban ehhez először nekem is tájékozódnom kell. Az előző képviselővel, Sánta Áronnal szeretnék leülni, és beszélgetni ezekről a kérdésekről. Mivel ő is ott lakik a négyes választókerületben, és a továbbiakban is képviselő marad, ezért számítok a munkájára a területet illetően.

Úgy gondolom, az, hogy én lettem a 4-es választókerület képviselője, nem azt jelenti, hogy én „megfúrtam” őt. Partnerként szeretnék rá tekintetni, és szeretném, ha ez viszonzásra találna a részéről, hisz ez Budaörs érdeke.”

 

Van valami, ami ezek után változni fog az életében, hogy képviselő lett?

„A munkám természetesen megmarad,  a továbbiakban is tanítani fogok, és emellett fogom ellátni a képviselői feladataimat.„

 

Mit gondol, milyen változások történnek majd Budaörsön a következő öt évben?

„A fejlődés talán még ennél is gyorsabb lesz. Nagy elmaradások nincsenek a városban, ezt bárki láthatja, aki Budaörsre látogat. Azt gondolom, hogyha ugyanezt az infrastruktúrát ilyen szinten tudjuk működtetni, és az intézményrendszert ugyanígy fent tudjuk tartani, akkor elégedettek lehetünk. Továbbá törekednünk kell majd arra, hogy minél több vállalkozást vonzzunk a településre. Emellett azt sem szabad elhanyagolnunk, hogy megőrizzük az emberek jó közérzetét, és továbbra is szeressenek ebben a városban élni. ”

 

Mit üzenne a budaörsieknek?

„Köszönöm mindenkinek, aki támogatott, és rám szavazott. Köszönöm a sok bíztatást. Megpróbálok a velem szemben támasztott elvárásoknak megfelelni, és rászolgálni a bizalomra.

A budaörsiek mellett a szüleimnek is hálával tartozom azért, hogy elindítottak azon az úton, amely végül ehhez az eredményhez vezetett. Sajnos ők ennek már nem lehetnek a tanúi, de én nekik ajánlom a győzelmemet.”

Az önkormányzati képviselőket bemutató sorozatunk részeként, hamarosan egy hosszabb portré-interjút olvashatnak  dr. Tóth Ferencről portálunkon.

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.