Szolgáltatások

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online Budaörs legolcsóbb hirdetési lehetőségeit kínálja hirdetőinek.

Jelenjen meg és tegyen szert hírnévre Magyarország egyik legnagyobb vásárlóerejével rendelkező településén! Növelje ismertségét, forgalmát és értékesítési mutatóit! Mi segítünk céljai elérésében.

Új termékek bevezetése, az alaptevékenység frissített kommunikációja, kampányok kidolgozása, stratégiai gondolkodás. A kicsitől az óriásig!

A Budaörsi Infó a budaörsiek ingyenes közéleti információs lapja. Nyomtatott változata kiváló minőségben, színesben, SRA4-es formátumban, 10 000 példányban jelenik meg havonta.

Saját és szerződéses partnercégünk terjesztésében Budaörsön eljut minden postaládába, minden közösségi helyre (Polgármesteri Hivatal, kulturális intézmények, posták, Egészségügyi Központ, fodrászatok, állatorvosi rendelő, kereskedések stb.).

A Budaörsi Infó Online (www.budaorsiinfo.hu) folyamatosan frissülő tartalommal bíró önálló hírportál havi  átlag 100 ezer látogatóval. Számos ingyenes informálódási és kikapcsolódási lehetőséget kínál a helyi és országos híreken túlmenően is. Hasznos olvasnivalóval, érdekességgel és meglepetéssekkel szolgál nap mint nap!

 


FONTOS INFORMÁCIÓ:

2024-től MINDEN BUDAÖRSI LAKHELYŰ MAGÁNSZEMÉLY és MINDEN BUDAÖRSÖN HELYI ADÓT FIZETŐ CÉG 50%-os kedvezményt kap az aktuális hirdetési LISTAÁRBÓL!


 

 

 

Budaorsi_Info_ARLISTA_2024_net

 

BUDAÖRSI INFÓ és BUDAÖRSI INFÓ ONLINE

 

A  Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a budaörsiek egyik legkedveltebb és legismertebb helyi független, közéleti, információs lapja!

 

BUDAÖRSI INFÓ ONLINE

 

MINŐSÉGI, SZÓRAKOZTATÓ ÉS HASZNOS TARTALOMMAL AZ ELÉGEDETT ÉS HŰSÉGES LÁTOGATÓKÉRT

 

Rendszeresen frissülő tartalommal, áttekinthető navigációval, sok-sok érdekességgel várjuk a internetezőket nap mint nap. A Budaörsi Infó Online (www.budaorsiinfo.hu) nem a nyomtatott lap online változata, hanem azt kiegészítő, hozzá kapcsolódó, önálló életet élő híroldal, ahol mindenki találhat számára érdekes olvasnivalót.

Miért érdemes az online oldalainkon hirdetni? Saját felméréseink szerint a Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online az egyik legolvasottabb és legismertebb informálódási források Budaörsön és környékén.

Olvasóink döntő többsége családban él, ezért a lap írásai és hirdetései nem csak egy-egy társadalmi réteget, vagy korcsoportot érnek el, hanem Budaörs és környéke lakosságának nagy részét. Így, a médiaadatok birtokában állíthatjuk, hogy a 10 000 példányban nyomtatott Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a maga átlag 100 ezres látogatójával és több száz ezres havi oldalmegtekintésével a leghatékonyabb reklámhordozók közé tartoznak a városban és annak környékén.

Az internetes és/vagy nyomtatott hirdetésekkel hatékonyan megcélozható egy pontosan behatárolt felhasználói csoport, akikkel akár élő, interaktív kapcsolat is kialakítható. Az olvasók néhány kattintással azonnal kapcsolatba léphetnek a hirdetővel. Az online reklám kommunikáció hatékony eszközzé válhat a hirdető kezében.

Egy komplex, integrált nyomtatott-online kampány alkalmazásával – melyben az online és nyomtatott hirdetések kiegészítik és erősítik egymást a hirdető megalapozhatja vállalkozása sikerét hosszú távra.

Oldalaink látogatói jellemzően 14–55 év közötti Budaörsön, környékén és Budapesten élő fiatalok, férfiak és nők.

 

budaorsiinfo_januar_2016_2

 

 

Hirdetési aktuális tarifáinkat megtalálja a Hirdetési felületek és árak  menüpont alatt.

 


FONTOS INFORMÁCIÓ:

2024-től MINDEN BUDAÖRSI LAKHELYŰ MAGÁNSZEMÉLY és MINDEN BUDAÖRSÖN HELYI ADÓT FIZETŐ CÉG 50%-os kedvezményt kap az aktuális hirdetési LISTAÁRBÓL!


 

 

budaorsi_info_0000

 

 

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online Budaörs legolcsóbb hirdetési lehetőségeit kínálja hirdetőinek.

Hirdetésszervezők és ügynökségek jelentkezését is várjuk (jutalék mértéke: 10-15%).

 

 

2016budaorsiinfo_januar5

 

 

Marketing akcióihoz szívesen adunk tanácsot. Segítünk eligazodni a budaörsi, helyi médialehetőségek között, valamint hirdetéseit megtámogatandó PR-cikkek elhelyezésének lehetőségével, valamint kísérő nyomdatermékek megvalósításával és terjesztésével is állunk rendelkezésükre.

A Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online célja, hogy mindenki számára elérhető kiegyensúlyozott informálódási és hirdetési lehetőséget teremtsen, hogy közvetítésével minél többen találjanak, válasszanak terméket, szolgáltatást, kulturális kikapcsolódást.

A Budaörsi Infó Online (www.budaorsiinfo.hu vagy www.borsiinfo.hu) számos ingyenes informálódási és kikapcsolődási lehetőséget kínál a helyi híreken túlmenően is, továbbá számos hasznos érdekeséggel és meglepetéssel szolgál!

Budaörs városának első helyi ingyenes információs újságjának a Budaörsi Infónak a Starkiss Grafikai Stúdió és Digitális Nyomda székháza szolgál hirdetésfelvételi helyekként a Kisfaludy u. 40. szám alatt (Tel.: 06-23-428-264).

A hirdetésfeladás mellett, bármilyen nyomdai munka grafikai előkészítésével és hagyományos vagy digitális kivitelezésével is állunk rendelkezésre, beleértve hirdetése kreatívját is.

 

 

budaorsi_info_majus2

 

 

 

A  Budaörsi Infó és a Budaörsi Infó Online a budaörsiek egyik legkedveltebb és legismertebb helyi független, közéleti, információs lapja!

Várjuk Önöktől a felvetéseiket, problémáikat, javaslataikat bármilyen témában!

 

 

Elérhetőségek:

2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.,
Telefon/fax: (23) 428-264, (23) 428-265
E-mail: budaorsiinfo@starkiss.hu
Levélcím: 2040 Budaörs, Kisfaludy u. 40.

 

 

budaorsiinfo