4. vk – Dr. TÓTH FERENC: „Budaörs helyzete még mindig sokkal jobb, mint például egy alföldi település helyzete.”

(Budaörs, 2014. szeptember 25. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 

 

Dr. TÓTH FERENC:Budaörs helyzete még mindig sokkal jobb, mint például egy alföldi település helyzete.”

Budaörs Fejlődéséért Egyesület

4. választókörzet

 

 

Kérem határozza meg a körzet elhelyezkedését, amelyikben indul!

A 4-es körzet. Alsóhatár úttól a Tavasz utcáig, a Fő út, Budapesti út és az autópálya. Szép nagy. Én az 1-esben lakom és a 4-est kaptam, valószínűleg azért mert ott dolgoztam. Ismerek sok mindenkit ott. A legjobb benne, hogy nagyon családias a légkör, kellemes a hangulat és nincsen igazán nagy hangzavar. Szép a környezet, tiszta, ápolt. A hátránya, hogy nincsen közösségi tér és nincsenek játszóterek. Az iskola körül a parkolást is meg kellene oldani valahogy. Ez összekapcsolódik a kisbusszal is, de ez még gyerekcipőben jár. De ezeken mindenképpen javítani szeretnék.

4_korzet

 

Mi az, amin ön szerint változatni kellene a 4-es körzetben a következő 5 évben?

Az utcákat kellene főként helyrehozni. A zajvédő falat is meg kell csinálni. A Budapesti utca most kissé káoszos, de arra már vannak tervek. Az Alsóhatár út és a Fő út találkozásánál a körforgalom kérdése is megoldásra vár még. Van még mit csinálni, ennek ellenére azt gondolom, Budaörs helyzete még mindig sokkal jobb, mint például egy alföldi település helyzete.

 

terkep_valasztokorzetek_budaors_2014

 

Mit gondol, nyerhet a körzetében?

Természetesen! 2010-ben, hogyha a baloldal és a Budaörs Fejlődéséért Egyesület együtt indult volna, akkor meglett volna a szavazatszám a sikerhez. Amikor az emberekkel beszélgetek erről, úgy érzem, hogy van esélyem, és bízom magamban.

 

Milyen erősségekkel rendelkezik, amely a következő 5 évben Budaörs hasznára válhat?

Talán az a legfőbb erősségem, hogy nagyon sokan ismernek azon a területen, hiszen tanár voltam. Ez fontos tény, és az is, hogy új vagyok, amit szeretnek az emberek, hiszen nincs semmi, ami miatt támadhatnak.

 

 

Miért szeretne képviselő lenni?

Engem egyszerűen érdekel a közélet, a politika, a gazdaság. Bennem egyébként körülbelül 2007-2008-ban ért meg, hogy politikával is szeretnék foglalkozni. Történelem szakos tanár vagyok és jogász, ezek összefüggenek a politikával. Aztán jött egy döntés, hogy próbáljuk meg, így indult ez a történet. Azóta nagyon sok örömöm volt benne. Az emberekkel való kapcsolatot nagyon szeretem és ez is a politika része. A másik, ami nagyon érdekel, az a Közéleti klub, amit mi találtunk ki. Ez nem csak városi szinten, hanem országos szinten is jelentős rendezvény. Én tudom azt értékelni, hogy honnan indultunk és hova jutottunk el a városunkkal, hiszen Budaörsön nőttem fel.

 

Mi az ami a legközelebb áll önhöz?

Nekem mindig is az oktatás és a gyerekek lesznek a fő szívügyeim, de minden foglalkoztat, ami hozzájárulhat a fejlődéshez.

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

3 hozzászólás

  1. […] „Budaörs helyzete még mindig sokkal jobb, mint például egy alföldi település helyzete.” […]

  2. […] 20. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó Választási különszámában már olvashattak dr. Tóth Ferencről, aki akkor arról beszélt nekünk,hogy van még mit csinálni Budaörsön a 4-es körzetben. A […]

  3. […] 20. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó Választási különszámában már olvashattak dr. Tóth Ferencről, aki akkor arról beszélt nekünk, hogy van még mit tenni Budaörsön a 4-es számú […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.