Útlezárás és forgalomkorlátozás január 30-án Budaörsön

Január 30-án, csütörtökön, két utcában is megváltozik a forgalmi rend Budaörsön – téjékoztatta a Budaörsi Infót Galuska-Tomits László r. ezredes, a Budaörsi Rendőrkapitányság vezetője. A forgalomkorlátozás csak ezt az egy napot érinti.

Budaörsön, a Szabadság út–Bretzfeld utca és a Szivárvány utca közötti szakasza 2014. január 30-án csütörtökön, előre láthatóan 11 óra és 17 óra közötti időben ideiglenes közlekedési intézkedés miatt lezárásra kerül, így forgalomelterelésre kell számítani.

Továbbá a Sport utca kivezető szakaszán forgalomkorlátozás várható. A korlátozás ideje alatt a forgalom az alábbi útvonalon halad: Bretzfeld utca – Baross utca – Szivárvány utca.

 

 

Módosított útvonalon jár a 40E és a 88-as busz is Budaörsön

 

2014. január 30-án (csütörtökön) 11:00–17:00 a rendőrség lezárja Budaörsön a Szabadság utat, ezért Budaörs irányában módosított útvonalon jár a 40E, Törökbálint irányában pedig a 88-as busz – közölte a BKK.

A Budaörs, Patkó utca felé közlekedő 40E autóbusz a Sport utca–Baross utca–Szivárvány utca–Szabadság út felé kerüli el a lezárt útszakaszt, ezért nem érinti a Lévai utca és a Gimnázium megállót. A módosított útvonalon a 140i, a 240-es és a 240E busz Budaörs, Patkó utca megállójában, majd a Szivárvány utcában a Szabadság út kereszteződése után lehet felszállni a buszra.

A Törökbálint, Munkácsy Mihály utca irányú 88-as busz a Szabadság út–Bretzfeld utca–Baross utca–Szivárvány utca–Szabadság út felé kerül, ezért nem érinti a Gimnázium megállót. A módosított útvonalon a járatra az alábbi megállókban lehet felszállni:

  • Lévai utca: a 40-es, a 40E, a 140i és a 188E busz megállója,
  • Ifjúság utca: a 40-es és a 140-es busz megállója,
  • Budaörs, Patkó utca: a 40E, a 140i, a 240-es és a 240E busz megállója,
  • Szabadság út: a Szivárvány utcában a Szabadság út kereszteződése előtt.

 

(Budaörsi Infó)

utlezaras

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.