Gazdátlan bőröndöt találtak egy I. kerületi bank előtt

Gazdátlan bőröndöt találtak Budapesten az I. kerületi Krisztina téren egy pénzintézet előtt. A csomag átvizsgálásának idejére a Mészáros utca egy szakaszát lezárták – közölte a rendőrség hétfő este az MTI-vel.

 

Dudás-Kanyog Andrea, az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese elmondta: az I. kerületi bank előtt egy kuka alatt találták a bőröndöt. A rendőrök megkezdték az ismeretlen csomag átvizsgálását és az adatgyűjtést.

Az átvizsgálás idejére a Mészáros utca egy szakaszát lezárták. Ez a gyalogos közlekedést és a BKV-járatokat is érinti – mondta az ügyeletes.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán azt írta: a rendőrség az I. kerületi Mészáros utcát a Krisztina tér és a Győző utca között zárta le. Emiatt terelt útvonalon közlekedik a 105-ös és a 178-as busz.

A 105-ös az Apor Vilmos tér irányában nem érinti a Krisztina tér, a Győző utca és a Márvány utca megállót, míg a Gyöngyösi utca irányában a Győri út és a Mészáros utca megálló marad ki. A 178-as busz a Naphegy tér felé kihagyja a Krisztina tér megállót, a Keleti pályaudvar irányában pedig a Mészáros utca marad ki – írta a BKK.

 

FRISS:

Ruhákat találtak a bank előtt hagyott bőröndben

Ruhaneműt találtak a hétfő este Budapesten, az I. kerületi Krisztina téren egy pénzintézet előtt hagyott gazdátlan bőröndben. A területzárást feloldották – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság kommunikációs szolgálatának ügyeletese az MTI-vel.

Dudás-Kanyog Andrea korábban elmondta: a jelenleg használaton kívüli bankfiók előtt egy kuka alatt találták a bőröndöt. A rendőrök a csomag átvizsgálásának idejére lezárták a Mészáros utca egy szakaszát, majd az Attila útig kiterjesztették a zárást. Az intézkedés a gyalogos közlekedést és a BKV-járatokat is érintette.

A Budapesti Közlekedési Központ (BKK) Facebook-oldalán közölte: ismét eredeti útvonalán közlekedik a 18-as villamos, a 105-ös és a 178-as busz.

 

gazdatlan_borond2_bank_elott_2014jan26

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.