Emelt fővel jöttünk le a pályáról

A várakozásoknak megfelelően rendkívül izgalmas vasárnap délutánja volt annak a több mint háromszáz szurkolónak, aki részt vett a Budaörs-Főgáz találkozón. Drámai megmérettetést tudhatunk magunk mögött. Régi csapattársak és testvérek is megmérkőztek a szezon első hazai meccsén.

Erős budaörsi kezdést és az utolsó percekig szoros mérkőzést láthattunk. Lányaink nagyon akartak bizonyítani, de a kitartó küzdelemben a mérkőzés végére meglátszott két meghatározó játékosunk hiánya, és 27-26 arányban alul maradtak a Főgáz SE csapatával szemben. Neukum Tamás távollétében a vezetőedzői feladatokat Mihály Attila másodedző kiválóan látta el. Elmondása szerint a meccs elejétől a végéig nagy volt az iram, hiszen a Főgáz egy gyors, lendületes kézilabdát játszó csapat. Ennek ellenére bíztunk a szoros eredményben, számítottunk a valamivel nagyobb rutinunkra és ezért reméltük, hogy a végjátékban jobb döntéseket hozunk az ellenfélnél. A másodedző szerint minden mérkőzésen ilyen tempót kellene diktálni, elsősorban ezen kell még dolgozni. Bár mindenkinek van még mit tanulnia, hosszú az út, de jó irányba megyünk.

A felnőtt mérkőzés előtt Ifi csapatunk 12 góllal győzte le a rivális együttest. Tudásban, korban és rutinban is mi voltunk fölényben. A lányokat a mérkőzésen Németh Helga irányította, aki nemrégiben aktívan visszatért az utánpótlás-neveléshez. Helga már nem csak szakmai igazgatóként vesz részt a szakmai stáb munkájában, hanem edzi is a lányokat.

A lányok következő megmérettetése március 3-án, az Orosháza otthonában lesz.

Forrás: Budaörsi Kézilabda Egyesület

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.