Alkoholt loptak egy solymári házból

A pilisvörösvári rendőrök állampolgári bejelentés alapján vonták intézkedés alá a két gyanúsítottat. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt O. Béla 35 éves ceglédi és Zs. Csaba 45 éves cibakházi lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint O. Béla és társa 2014. április 6-án 2 óra 30 perc körüli időben bement egy solymári ingatlan udvarára és az ott lévő melléképületből különféle szeszesitalokat tulajdonított el. A két férfi viselkedése gyanússá vált egy állampolgár számára, aki bejelentést tett a rendőrségen. A helyszínről gépkocsival távozó gyanúsítottakat a pilisvörösvári járőrök Solymáron intézkedés alá vonták.

A jármű átvizsgálása során a rendőrök megtalálták az utastérben az eltulajdonított tárgyakat, valamint különféle, betöréshez használható eszközöket.

A járőrök a két férfit a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A gyanúsítottak ellen a további eljárást– szabadlábon hagyásuk mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.