Az áprilisi Budaörsi Infó a postaládákban! Keressék, szeressék!

(Budaörs, 2014. április 03. – Budaörsi Infó) Újságunk április havi 12 oldalas számának címlapjáról megtudhatják, hogy milyen fogadtatásban részesült az „Alkotóváros” projekt-tervünk, és miként fog átalakulni Demokrácia-projektté. Az  áprilisi szám a csütörtöktől szombatig tartó időszak alatt kerül a budaörsiek postaládáiba.

 

A második oldalon Mák Éva csokihab-torta receptjének összetevőit ismerhetik meg. Majd pedig két budaörsi díjról írunk, amit Budaörs nyert el. Ennek kapcsán Wittinghoff Tamás polgármester nyilatkozik.

Képes oldalunkon a 12. Ovis Olimpiáról és az idei március 15.-ei megemlékezésről láthatnak képeket.

BUDAORSI_INFO_APRILIS

A Budaörsi Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnökével ebben a hónapban a tűzgyújtási tilalomról beszélgettünk, és arról, hogy a helyieknek mire kell oda figyelniük annak az érdekében, hogy ne szabjanak ki rájuk büntetést.

Szerkesztőségünk egyik munkatársa, Májer Emese a Budaörsi Fotó Műhely díjazottjaként jelenik meg újságunkban. Az éjszakai fények fotópályázaton első helyezést ért el, amihez ezúton is még egyszer gratulálunk neki.

Majd közérdekű rovatunk következik, amelyben Kisberk Balázs a Budaörsi Agrárgazdasági Bizottság elnök nyilatkozott a Budaörsi Infónak arról, hogy kik árusíthatnak majd a hamarosan megnyíló Patkó utcai gazdapiacon.

Az iskolások, és tanáraik figyelmébe ajánljuk az 5. oldal alján lévő cikkünket, amelyben egy budaörsi rajzpályázatot mutatunk be.

Mivel már mindenki választási lázban ég, ezért mi is becsempésztünk egy kis politikát a soraink közé. Csenger-Zalán Zsolt fideszes és Dr. Szabóné Müller Tímea MSZP-s jelölt elképzeléseiről olvashatnak a hatodik és hetedik oldalon.

A Buda Környéi Televízió főszerkesztőjével Balczó Kornéliával a televíziónak megítélt Önkormányzati pénzekről beszélgettünk.

A „Senki földjét” is elindultunk feltérképezni, ami Leipán Tibor önkormányzati képviselő elmondása szerint a Hársfa és a Mező utcánál található. Az autósforgalommal kapcsolatos problémákat boncolhattuk két helyi lakos segítségével.

Mivel hamarosan itt a húsvét, így a szokásos mélyinterjúnkat ebben a hónapban a népművészet mesterével Tankó Annával készítettük el, aki a tojásfestés rejtelmeiről mesélt nekünk.

 

Keressenek, szeressenek minket!

BUDAORSI_INFO_APRILIS2

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.