Az eddigi üzemeltetőnél marad és megújul a Szabadság úton a benzinkút – Itt vannak a látványtervek

(Budaörs, 2017. július 27. – Budaörsi Infó) 2017. július 26-án ülésezett a képviselő-testület. Többek között arról is döntöttek, hogy továbbra is a korábbi üzemeltető fogja működtetni a Szabadság úton található benzinkutat.  

 

 

Korábbi cikkünkben már olvashattak arról, hogy Budaörs Város Önkormányzata pályázatot hirdetett a Budaörs Város Önkormányzatának tulajdonában lévő Szabadság úton található 800 m2 területű részének benzinkút és üzlethelyiség üzemeltetése céljából piaci alapú bérbeadás útján történő hasznosítására.

 

TESTULET17_07_26_2

 

A 2017. júniusi képviselő-testületi ülésen a napirend előtti hozzászólások elején Wittinghoff Tamás polgármester beszámolt arról, hogy egy kijelölt bizottság elbírálta a Szabadság úti benzinkút üzemeltetésére és fejlesztésére kiírt pályázatot, amellyel kapcsolatban a Fidesz-frakciónak az volt korábban a kérése, hogy akár a jogszabályokat is figyelmen kívül hagyva, pályáztatás nélkül nyilvánítsák nyertesnek a jelenlegi üzemeltetőt.  A képviselő-testület kiírta és lebonyolította a pályázatot.

A testület 2017. július 26-án vita nélkül megszavazta, hogy továbbra is az eddigi üzemeltető működteti majd a Szabadság úton lévő benzinkutat.

A kiszolgáló épületet fel fogják újítani, építeni fognak egy, a jelenleginél sokkal szebb és modernebb kiszolgáló épületet és a bérleti díj is magasabb lesz, mint eddig.

 

szabadsagutbenzinkut

Látványterv a felújított benzinkútról

 

szabadsagutbenzinkut3

 

szabadsagutbenzinkut2

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.