A decemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2016. december 12. – Budaörsi Infó) A decemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami a közelmúltban Budaörsön történt! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk címlapján a II. Budaörsi Mikulásfutás résztvevőit láthatják.

A második oldalon a budaörsi iskolák jövőjével kapcsolatban nemrég megtartott városi szintű szülői fórumon elhangzott fontosabb információkat olvashatják.

 

budaorsi_info_ujsag_16_december-7

 

A harmadik oldalon Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármesterének 2016-os évértékelője található.

 

budaorsi_info_ujsag_16_december-1

 

A megszokottakhoz híven a negyedik és ötödik oldalra Budaörsi képes hírmixünk került.

 

budaorsi_info_ujsag_16_december-5

 

A hatodik oldalon aktualitásokat olvashatnak a budaörsi Egészségügyi Központról. Dr. Gamal Eldin Mohamed, az intézmény ügyvezetője és Zsákai Zoltán a Központ üzemeltetője nyilatkozott a Budaörsi Infónak.

 

budaorsi_info_ujsag_16_december-4

 

A hetedik oldalon a budaörsi intézményvezetők évértékelőjét láthatják. A teljes beszámolójukat hamarosan olvashatják hírportálunkon is.

 

budaorsi_info_ujsag_16_december-3

 

Újságunk hátlapján Puczné dr. Mák Éva rakott mákos-habos tészta receptje alatt a II. Budaörsi Ki Mit Tud felhívását találják!

Meghosszabbították a jelentkezési határidőt!

 

budaorsi_info_ujsag_16_december-2

 

A sok állásajánlat és szolgáltatás mellett, megtalálják még újságunkban a Patkó utcai állateledelbolt hirdetését, a Homm Kft aktuális állásajánlatait, valamint a budaörsi liftreklám felhívását is a cikkek alatt.

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2016-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo_december-1

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.