Születésnapi gyereknap a Budaörsi Gazdapiacon (képek)

(Budaörs, 2016. május 30. – Budaörsi Infó) 2016. május 28-án ünnepelte a Budaörsi Gazdapiac fennállásának kétéves évfordulóját. Volt minden, mint a búcsúban. Ingyen fagyi és pörkölt, kisállat simogató, arcfestés és lufi hajtogató is. 

 

 

2015. május 9-én tartotta meg a Budaörsi Gazdapiac egyéves születésnapját. Ismét eltelt egy év, és május 28-án szombaton 300 adag sertéspörkölttel, ingyen fagyival és gyermekprogramokkal várták a budaörsieket a piacon egy közös ünneplésre.

 

keteves_gazdapiac (1)

gazdapiac_keteves (1)

 

A finom ebédet Bíró András séf készítette.

 

keteves_gazdapiac (5)

 

keteves_gazdapiac (15)

 

Kisberk Balázs, a Gazdakör elnöke a  Budaörsi Infónak elmondta, hogy az elmúlt két évben a Gazdapiac bebizonyította a létjogosultságát.

Nagyon örülünk, hogy ilyen sokan eljöttek a születésnapi ünnepségünkre, mi nagyon készültünk és 99 lufi elengedésével szerettük volna szimbolizálni, hogy még minimum ennyi évig szeretnénk aktívan működtetni a Budaörsi Gazdapiacot.

 

gazdapiac_keteves (2)

Kisberk Balázs és Bíró András

 

 

A legnagyobb öröm számomra, hogy a jó minőség és a jó ár életben tartotta a piacot. A következő években is szeretnénk ugyanolyan aktívak lenni mint most. Ugyanazokat a programokat is meg fogjuk rendezni a piacon mint eddig, csak még színesebben, és az új programjainkat, mint például a “magyar gyümölcsöt minden gyereknek” – kiterjesztjük Budaörs összes óvodájára.

A következő állomásunk 2016. május 31-én lesz, amikor a Farkasréti Zöld Óvodába viszünk epret a kicsiknek.”

 

IF

keteves_gazdapiac (14)

keteves_gazdapiac (13)

 

 

Boldog születésnapot kívánunk és további sikeres munkát! 

 

IF

IF

keteves_gazdapiac (4)

keteves_gazdapiac (3)

keteves_gazdapiac (2)

IF

IF

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.