300 adag pörkölttel, ingyen fagyival és 99 lufival ünneplik a Gazdapiac kétéves születésnapját

(Budaörs, 2016. május 23. – Budaörsi Infó) 2015. május 9-én tartotta meg a Budaörsi Gazdapiac egyéves születésnapját. Ismét eltelt egy év, és május 28-án szombaton 300 adag sertéspörkölttel, ingyen fagyival és gyermekprogramokkal várják a budaörsieket a piacon egy közös ünneplésre.

 

 

A Budaörsi Infóban és a Budaörsi Infó Online-on az elmúlt két év alatt nyomon követhették, hogy hogyan nőtte ki magát egy jó ötletből a piac odáig, hogy immár minden szombaton zsúfolásig megtelik vásárlókkal.

 

budaorsi_piac_megnyito35

 

A születésnap alkalmából a Gazdakör 300 adag sertéspörkölttel várja az érdeklődőket. A születésnapi ünnepséget gyermeknapi rendezvényekkel színesítik a szervezők.

Kisberk Balázs, a Gazdakör elnöke a  Budaörsi Infónak elmondta, hogy az elmúlt egy két évben a Gazdapiac bebizonyította a létjogosultságát.

A jó minőség és a jó ár életben tartotta a piacot. A következő években is szeretnénk ugyanolyan aktívak lenni mint most. Ugyanazokat a programokat is meg fogjuk rendezni a piacon, mint eddig, csak még színesebben, és az új programjainkat, mint például a “magyar gyümölcsöt minden gyereknek” – kiterjesztjük Budaörs összes óvodájára.

Az a célunk, hogy minél több családdal megismertessük a hazai jó minőségű termékeket, és hogy segíthessünk azoknak, akik rászorulnak.

Köszönjük a budaörsieknek, hogy az elmúlt két évben hozzájárultak a piac sikeréhez. Vásárlók nélkül mindez nem működhetne. A jó minőségű termékek beváltották a hozzájuk fűzött reményeket.”

 

budaorsi_piac_megnyito

 

A rendezvény helyszíne a megszokottakhoz híven a Patkó utcai nagy parkoló, a lakótelep szívében.

A programok szombaton 9-től 13 óráig tartanak majd, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat.

A gyerekeket lufihajtogató, arcfestő és kisállat bemutató és simogató várja majd, valamint  ingyenes fagylalt a készlet erejéig.

10 órakor közösen 99 színes léggömböt engednek majd fel a két éves Gazdapiac tiszteletére.

A programok szervezője Őszibarack Budakörnyéki Szövetkezet mint a gazdapiac üzemeltetője és a Zsámbéki-medence és térsége Gazdakör.

 

Boldog születésnapot kívánunk!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.