Ruhákat lopott

A budaörsi rendőrök egy 26 éves tatabányai férfit fogtak el. A Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya indított eljárást lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt N. Attila 26 éves tatabányai lakos ellen.

 

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított – és eddig ismeretlen társa – 2015. szeptember 21-én 12 óra körüli időben megjelent egy budaörsi sportáruházban, ahol N. Attila társa kiválasztotta, majd az egyik próbafülkébe bekészítette az eltulajdonítani kívánt ruhaneműket és eltávolította róluk az áruvédelmi eszközöket, majd elhagyta az áruház területét. A 26 éves tatabányai férfi ezt követően magára vette a kiválasztott termékeket, majd felvette rá a saját ruházatát.

Az áruház biztonsági szolgálatának munkatársai észlelték a bűncselekményt és N. Attilát a rendőrök kiérkezéséig visszatartották.

 

A tatabányai férfit a budaörsi rendőrök a helyszínen elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki. Ismeretlen társának felkutatása folyamatban van.

 

A további eljárást ellene – szabadlábon hagyása mellett – a Budaörsi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.