Ma lesz a A Budaörsi NŐ kreatív fotókiállítás megnyitója a Városházán

(Budaörs, 2015. június 1. – Budaörsi Infó) 2015. június 1-jén 18 órakor lesz a megnyitó ünnepsége A Budaörsi NŐ kreatív fotókiállításnak a Városháza aulájában. A képeket június 30-ig tekinthetik meg az érdeklődők. A fotók megvásárolhatóak, egy hónapon keresztül lehet rájuk licitálni, és az ebből befolyt összeget a Budaörsi Mentőállomás kapja meg. 

 

A Budaörsi Infó májusi számában már olvashattak A Budaörsi NŐ kreatív fotókiállításról. A tervezést követően a megvalósítás fázisa is befejeződött, így a mai naptól már bárki megtekintheti a képeket.

Annyit már tudhatunk, hogy 10 budaörsi hölgyről készült fotók lesznek majd láthatóak, akik valamilyen szempontból fontosak Budaörs életében. Az előkészületekről az alkotók egy werkfilmet is megosztottak már, amiből lehet sejteni, hogy kik voltak a résztvevők. Egy biztos, a tűzoltó sisakja Hodut Éva önkéntes tűzoltót egyértelműen elárulta.

 

 

Májer MSE a kiállítás ötletgazdája a Budaörsi Infónak elmondta, hogy megközelítőleg egy egy éves tervezőmunka végeredményét láthatják majd az érdeklődők.

“Ez a kiállítás nem jöhetett volna létre a fantasztikus csapat nélkül, akiket még akár hajnali négykor is hívhattam, hogy változtassunk még egy kicsit a képeken. Mucsy Réka, Balogh Edina és Csapkovits Andrea volt az a három hölgy, akiknek a segítségével megvalósulhatott ez a kiállítás.”

a_budaorsi_no

A kiállításon köszöntőt mond Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármester, beszédet pedig Tóth József Füles.

A kiállítást követően a fotókat szeretnék elárverezni. A befolyt összeget a Budaörsi Mentőállomásnak ajánlották fel a hölgyek. A képekre már a megnyitó napján is lehet licitálni, és a Budaörsi NŐ közösségi oldalán is. A képek kikiáltási ára 5000 Ft/db és a licit lépcső is 5000 Ft. Már hétfőn este felkerülnek a fotók a közösségi oldalra, ahol a fotók alatt kommentben lehet licitálni. Amennyiben valaki név nélkül szeretne beszállni az árverésben, az üzenetben is jelezheti szándékát.

“A hétköznapi hősök köztünk élnek. Nagyon fontosnak tartom, hogy megmutassuk őket a nagyvilágnak, és ezzel is motiváljuk a többieket, hogy lehet így is élni.” mondta el Májer MSE.

A kiállítás megnyitója 2015. június 1-jén 18 órakor kezdődik! Megéri megnézni!

budaorsino_plakat

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.