A Budaörsi NŐ – Kreatív fotókiállítás a Városházán

(Budaörs, 2015. május 13. – Budaörsi Infó) A Budaörsi NŐ címmel fotókiállítás nyílik a Városháza aulájában. A kiállítás 2015. június 1. és 30-a között lesz megtekinthető. A kiállítás megnyitója 2015. június 1-jén 18 órakor lesz.

 

Budaörs Város Önkormányzata jóvoltából egy olyan különleges kiállítóteret kaptak a helyi alkotók, ahová bárki büszkén és szívesen helyezi el a műveit. A Városháza aulájában már sokfajta kiállítást láthattunk, érdekesebbnél érdekesebb művészekkel találkozhattunk az elmúlt időben.

A június hónap azonban kicsit más lesz, mint a többi. Egy olyan kreatív fotókiállítás kap helyet most Budaörsön, amire eddig még nem volt példa. Négy helybéli hölgy összefogott annak érdekében, hogy megmutassák, hogy mitől is olyan különlegesek a budaörsi nők.

Ha azt kérdezem, hogy ki az a nő, aki elsőként eszünkbe jut Budaörsről, biztos önök is rá tudnak vágni egy-két nevet. Azokról a nőkről szól ez a kiállítás, akik együtt lélegeznek és élnek Budaörssel, akik tesznek azért, hogy öregbítsék a város hírnevét. Az életükkel, munkásságukkal példát mutatnak, fáklyaként világítanak, segítenek, hogy úgy érezzük mindig van remény. Nagyon sok olyan nő él Budaörsön, aki megérdemli, hogy megismerjék az emberek.

Azonban egy kiállításon belül a kiállítók nem tudnak mindenkit bemutatni. Így ennek a projektnek, amennyiben lesz rá igény, biztosan lesz folytatása.

 

 

a_budaorsi_no

 

A Budaörsi Nő fotókiállítás ötletgazdája, és képeinek megalkotója Májer MSE, fotózással, videókészítéssel és újságírással is foglalkozik.

De mint tudjuk, egy fecske nem csinál nyarat, viszont négy már nagyobb sikerrel indul neki, így Csapkovits Andrea mesterfodrász és sminkes és két kreatív szakember: Mucsy Réka és Balogh Edina becsatlakozott a projektbe, hogy szaktudásukkal segítsék a kiállítás megvalósulását.

Hogy kik azok a hölgyek, akik a kiállítás fotóin szerepelnek majd, ezt még nem árulták el szervezők, viszont, ami már biztos, hogy a kiállítást követően a képeket elárverezik, és a befolyt összeget egy budaörsi alapítványnak ajánlják fel.

Ezért a szervezők kérik olyan alapítványok jelentkezését (mirrorfoto@mirrorfoto.com), akiknek jól jönne egy kis támogatás.

A képek 2015. június 1. és 30. között lesznek megtekinthetőek a Városháza aulájában. Wittinghoff Tamás, Budaörs polgármestere mond köszöntőt, majd Tóth József Füles nyitja meg a kiállítást 2015. június 1-jén, 18 órakor. Mindenkit szeretettel és különleges műsorral várnak a szervezők. Megéri megnézni

 

budaorsino_plakat

(Budaörsi Infó)

facebook:

1 Komment

  1. […] Budaörsi Infó májusi számában már olvashattak A Budaörsi NŐ kreatív fotókiállításról. A tervezést követően a megvalósítás fázisa […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.