Kameramanók akcióban – KameraDOG Délután Budaörsön (fotógaléria)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs, 2014. december 30. – Budaörsi Infó) 2014. december 28-án volt az első KameraDOG Délután Budaörsön a Szellő utcai kutyafuttatón. A gazdikat és kutyáikat még az idei év első hava sem tántorította el attól, hogy jól érezzék magukat. 

 

A Budaörsi Kutyabarátok Egyesületéről már olvashattak portálunkon többször is. Ez a két és négylábúakból álló csoport azt a célt tűzte ki maga elé, hogy Budaörs Város Önkormányzatával együttműködve létrehoznak egy új kutyafuttatót a budaörsi kutyások számára.

A kutyafuttató tervezése Bíró Gyula, Budaörs alpolgármestere elmondása szerint januárban elkezdődik, azonban a kutyások addig sem kívántak tétlenül ülni, így megrendezték az első KameraDOG Délutánt Budaörsön. 

 

kameradogdelutan9

I. KameraDOG Délután – Budaörs, 2014. december 28.

 

A helyszíne a Szellő utcai kutyafuttató volt, ahol szívesen láttak minden gazdit és négylábút, aki jól szerette volna érezni magát, társaságra, esetleg egy kis finom mézeskalácsra vagy teára vágyott. Amíg a gazdik beszélgettek, addig a négylábúaknak volt lehetőségük kipróbálni magukat operatőrként is. A kutya-kameramanók kiválóan dolgoztak, így hamarosan a programról készült videós összefoglalót is megtekinthetik portálunkon.

 

kameradogdelutan31

KameraDOG

 

kameradogdelutan2

Pózolni tudni kell

kameradogdelutan26

Ilyen jól érezték magukat a kutyusok

 

Szilvási Tamás a Budaörsi Kutyabarátok Egyesületének elnöke, a Budaörsi Infónak elmondta, hogy minél több olyan programot szeretnének szervezni, ahol összetudják hozni a budaörsi kutyásokat.

“Fontosnak tartjuk, hogy a kutyások megismerkedjenek egymással, a kutyák pedig szokják a társaságot, hogy az új kutyafuttatón könnyebben tudjanak majd alkalmazkodni egymáshoz. A program nagyon jó sikerült, sokan eljöttek és úgy gondolom, jó néhány új barátság is létrejött gazdik és kutyák között is egyaránt. Természetesen van még néhány jó ötlet a tarsolyunkban, aminek a segítségével reményeink szerint egy jó kis közösséget tudunk kovácsolni a budaörsi kutyabarátokból.”

 

kameradogdelutan10

I. KameraDOG Délután – Budaörs, 2014. december 28.

 

De honnan jött az ötlet? A KameraDOG Délután kutyasegéd-operatőrét kérdeztük, Fehér S. Zsuzsit. 

“A KameraDOG Délután ötletét az adta, hogy Panna kutyánkról körülbelül 10.000 fénykép és – amióta megvan az új kameránk -, óriási mennyiségű felvétel készült. Szakmámból fakadóan legszívesebben folyamatosan filmezném a kutyát, hiszen minden ugrását, labdaelkapását és farkcsóváját ezerszer nézném vissza, vagy legalábbis azonnal megosztanám a barátaimmal. Így született az Egyesület első filmje is, és ez adta az ötletet, hogy lehetőséget adjunk más kutyáknak és gazdiknak az “5 perc rivaldafényre”.”

 

kameradogdelutan

Fehér S. Zsuzsi

 

kameradogdelutan29

Panna

 

Milyen nehézségek voltak a forgatás során?

“A legnagyobb nehézséget Panna kutyám szereplési vágyának leküzdése jelentette, hiszen Ő ahhoz van szokva, hogy csak vele foglalkozom, ezen a rendezvényen pedig majdnem minden kutyusra felkerült a kamerahám.

 

kameradogdelutan21

Panna-támadás

 

A kutyák nagyon jól viselkedtek, volt aki jobban, volt aki nehézkesebben barátkozott meg a hámmal és a kamerabottal, sőt csak egy alkalommal akarták bekapni a kamerát, ezt én sikernek könyvelem el és nagyon meg vagyok elégedve a tegnapi csapattal. Ezúton is szeretném megköszöni minden résztvevőnek, hogy eljött!”

 

kameradogdelutan8

 

A videós összefoglaló 2014. december 31-én lesz megtekinthető a Budaörsi Kutyabarátok közösségi oldalán és a Budaörsi Infó Online-on is. A lelkes kutyaoperatőrök mindent megtettek a kiváló eredményért, a labda most  Fehér Zsuzsinál van. Kíváncsian várjuk, hogy milyen képet vág hozzá. 

 

kameraDOG

Készül a film

 

kameradogdelutan34

Nyálcsorgatva várjuk a végeredményt

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.