Csatlakozzon Ön is! – Ma lesz a nagy futás Schirilla Györggyel Budaörsön

(Budaörs, 2014. december 16. – Budaörsi Infó) 2014. december 17-én, 9 órakor kezdődik Budaörsön Schirilla György, a „nemzet rozmárjának” óvodalátogató nagy futása. Öt óvodába látogat, illetve fut el, ahol a kicsiknek az egészséges életmódról és a sport fontosságáról fog beszélni, de természetesen ajándékokkal és egy kis játékkal is készül.

 

9 órakor a Gyermek Képességfejlesztő Tanoda és Terápiás Központból indul a futás, a Budapesti út 87-ből.

Majd 10 órakor a Zippel-Zappel Német Nemzetiségi Óvodába, 11 órakor Mindszenty József Római Katolikus Általános Iskola és Óvodába lesz a következő a sorban. 11,30 kor a Vitamax lesz az utolsó budaörsi óvoda, ahová elfut a csapat.

Mint ahogy már korábbi cikkünkben olvashatták Schirilla György úgy tervezi, hogy Magyarország összes óvodájába ellátogat, hogy hirdesse az egészséges életmód fontosságát a kicsiknek. Az ovis futás utolsó állomása Sopronban lesz, előreláthatólag 2015-ben.

Aki szeretne csatlakozni a futókhoz, az a fent említett helyszíneken megteheti.

A rendezvény részleteiről holnap olvashatnak bővebben portálunkon.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

2 hozzászólás

  1. […] – Budaörsi Infó) Schirilla György, a nemzet rozmárja 2014. december 17-én országjáró körútja keretében Budaörsre látogatott. Négy budaörsi óvodában járt, ahol arról beszélt a legkisebbeknek, hogy milyen fontos a […]

  2. […] Infó/Médiakommandó) Schirilla György, a nemzet rozmárja 2014. december 17-én országjáró körútja keretében Budaörsre látogatott. Négy budaörsi óvodában járt, ahol arról beszélt a legkisebbeknek, hogy milyen fontos a […]

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.