“Rólad, hozzád, neked, érted!” – Nyílt nap a Szent Benedekben Budaörsön (képgalériával)

A galéria megtekintéséhez kattintson a képekre!
Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet! Kattintson, ha szeretné látni a többi képet!

(Budaörs – 2014. október 21., Budaörsi Infó) A Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium, a Magyar Bencés Kongregáció Pannonhalmi Főapátsága fenntartásában működik 2011 óta Budaörsön. Az előző évhez hasonlóan idén is rendhagyó, kreatív nyílt nappal várta az érdeklődő diákokat és szülőket, akiknek volt lehetőségük megismerkedni az intézménnyel és a benne rejlő lehetőségekkel. A látogatókat nem egy egyszerű történelemóra várta, hanem marokkó, tacsi-pacsi, szumó, és még rengeteg érdekesség.

 

A Szent Benedek Gimnázium, Szakképző Iskola és Kollégium ma tartotta rendhagyó nyílt napját. Az érdeklődő diákok, azonban az előző évben már jól bevált gyakorlat szerint nem egy megszokott iskola látogatásra érkeztek, hanem egy rendhagyó nyílt napra. A fiataloknak a mai nap volt lehetőségük körbejárni az iskolát, megismerkedni a már itt tanuló diákokkal, és különböző ügyességi játékokat kipróbálni.

A rendhagyó nyílt nap egy rövid ismertetővel kezdődött, amit dr. Czuczor Gergely a tagintézmény vezetője tartott. A szülőknek és diákoknak arról beszélt, hogy a Szent Benedek egyik legfőbb erénye a családias környezet, és az emberközpontú oktatás.

 

szentbenedeknyiltnap2014137

dr. Czuczor Gergely

 

A tájékoztatót követően különböző állomásokon kellett a diákoknak helyt állniuk. A diákok a legjobban az élő darts-ot élvezték, de minden programban aktívan és lelkesen részt vettek.

 

szentbenedeknyiltnap2014134

szentbenedeknyiltnap20148

A nyílt nap az előző évhez hasonlóan rengeteg érdeklődőt vonzott. A kreatív programok megmozgatták a fiatalokat nem csak fizikálisan, hanem szellemileg is.

2012 volt először a Szent Benedekben ilyen jellegű nyílt nap, és a statisztikák azt mutatják, hogy az ebbe a rendezvénybe fektetett pénz és energia sokszorosan megtérül. A fiatalok élvezik a rendhagyó napot, és a jelentkezők száma is évről évre magasabb.

 

nyiltnap

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.