Az októberi Budaörsi Infó a postaládákban!

(Budaörs, 2014. október 10. – Budaörsi Infó) Ismét eltelt egy hónap és a Budaörsi Infó csapata most megpróbálta a lehetetlent. Sikerült is! Egy hónap leforgása alatt, három lapszámmal jelentünk meg, az olvasóink nagy örömére. A választások okán készítettünk egy különszámot is, ami már múlt héten terjesztésre került. Reméljük, hogy sikerült segítséget nyújtanunk a választási döntésük meghozatalában! Az októberi Budaörsi Infó pénteken és szombaton kerül a postaládákba.

 

Az októberi Budaörsi Infóban olvashatnak a ciklus utolsó képviselő-testületi üléséről és a Kőhegyen lévő abszolút súlykorlátozás feloldásáról.

A negyedik és az ötödik oldalon a Budaörsi Mentőállomás vezetőváltásáról írtunk. Bemutatjuk az új vezetőt, Nagy Gábort, és a leköszönő Fehér Tamásról olvashatnak, aki 9 évet töltött vezetőként a mentőállomáson.

Havonta ingyenes elsősegély előadás lesz Budaörsön. A legelsőt 2014. október 14-én tartják meg az Illyés Gimnáziumban.

 

budaorsi_info_ujsag_oktober5

 

Egy új oldallal bővült most újságunk (Híres oldal), amiben összegyűjtöttük az aktuális budaörsi híreket röviden.

A már megszokott Képes oldalunkon pedig a Budaörs Fejlődéséért Egyesület “színes” programjából, a Budaörsi Vigasságokból és a Budaörsi Gazdanapról láthatnak képeket. A fotókhoz tartozó teljes cikkeket megtalálhatják portálunkon.

 

budaorsi_info_ujsag_oktober3

 

A 9-dik oldalon választási kisokost találnak, haladóknak és kezdőknek. Ebben a cikkünkben dr. Tasnádi Ferenc a Helyi Választási Iroda tagja a mozgóurnáról és az átjelentkezésről beszélt nekünk. Mindezek mellett még bővebb információkat kaphatnak a Szavazat Számláló Bizottságról is.

 

budaorsi_info_ujsag_oktober2

 

A 10-dik oldalon a Kutyamentő Angyalokat mutatjuk be, akik telephelyet keresnek Budaörsön és ebben kérik a lakosság segítségét. A következő oldalon a Vöröskereszt ehavi akcióiról olvashatnak.

 

budaorsi_info_ujsag_oktober6

 

 

budaorsi_info_ujsag_oktober

 

 

Megéri megnézni!

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.