9. vk – Ifj. LEIPÁN TIBOR ANTAL: „Helyt állnék és megoldanám a problémákat.”

(Budaörs, 2014. október 4. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó nem kis fába vágta a fejszéjét. Úgy döntött, hogy a választások közeledtével felkeresi az összes képviselő-, illetve polgármesterjelöltet, és bemutatja az olvasóinak. A feladat nem csupán a jelöltek nagy létszáma miatt volt rendkívüli, hanem azért is, mert Budaörsön ehhez hasonló kezdeményezés még nem volt. Olvashattunk már jobb és bal oldali híreket a különböző médiákon keresztül, viszont minden oldallal egyszerre még senki sem foglalkozott. Mi megtettük. A választásokig folyamatosan olvashatják majd a portálunkon a jelöltekkel készült rövidebb vagy hosszabb interjúkat. A nyomtatott Választási különszámunk szeptember végén már Budaörs utcáin és intézményeiben is megtalálható lesz. Kedves Olvasóink, kérjük önöket, hogy tájékozódjanak és választási döntéseiket megfontoltan hozzák meg, mert a városunk sorsa azok kezébe kerül, akiknek önök adják. Felelősségteljes választást kívánunk mindenkinek.

 Ifj. LEIPÁN TIBOR ANTAL: Helyt állnék és megoldanám a problémákat.

Független képviselőjelölt

9. választókörzet

9_korzet

Miért pont a 9. választókörzetben indult képviselőjelöltként?

Én ebben a körzetben lakom, ebből megfontolásból indultam itt.

Egészen addig nem nagyon foglalkoztam a politikával, amíg édesapámnak nem volt egy incidense a korábbi frakciójával. Utána úgy ítéltem meg, hogy egyszerűen a választók és a város nem a pártoktól függ, és a képviselők nem látják jól el a munkájukat. Én csak a saját körzetemben lévő képviselőről tudok beszélni.

Mint lakos azt tapasztalom, hogy a helyi képviselőnk nem elérhető. Többször is hívtuk például amikor több napig nem volt áram az utcában. Nagyon sok panasz jött az utcában, hogy amikor össze kell szedni az ajánlásokat, akkor meg tud jelenni, viszont előtte négy évig azt se tudják, hogy ki ott a képviselő.

 

Milyen problémák vannak, amelyek megoldásra várnak?

Ami szerintem szükségszerű, hogy a közösséget be kellene vonni a közéletbe. Egy lakossági fórum évente mindenképp szükséges lenne, az emberek lássák, hogy foglalkoznak velük, és hogy a problémáikat el tudják mondani.

A 288-as járat egy nagyon jó járat, viszont van egy probléma vele, hogy nincsenek fedett várakozóhelyek. Ezt fontos lenne megoldani. További probléma még a Bimbó utca végén lévő játszótérnél nyáron nincsen semmi árnyékolás. A fák amiket oda ültettek lassan 8 évesek, de nem adnak árnyékot. Nyáron déltől nem használhatóak a játékok, mert nagyon felmelegszenek. Ezen felül világításra, egy mobil WC-re és egy kültéri pelenkázóra lenne itt még szükség.

Van egy probléma, amivel többen is felkerestek már: egy természetvédelmi területen, hogy épülhetett egy több száz négyzetméteres ház? Aki ezen a területen lakik az tudja, hogy melyik házról beszélünk.

 

Miért szeretne képviselő lenni?

Szeretném megoldani a problémákat, a választókörzetemben élő  lakos vagyok, és a közösséggel együtt élek, így látom a megoldandó feladatokat. Ha engem megkeresnének problémákkal, akkor nem csak ígérgetnék és igyekeznék megfelelni és aztán eltűnnék, hanem helyt állnék és megoldanám a problémákat.

 

Mit üzenne a választópolgároknak, miért szavazzanak önre?

Mivel a közösséggel élek együtt, ezért azonosulni tudok a problémáikkal és mint helybéli lakos jobban el tudok járni az ügyekben. Filkey Péter például Törökbálinton lakik, nem is nagyon járkál a mi körzetünkben, csak amikor ajánlást kell gyűjteni. Megközelíthetőbb vagyok és elérhetőbb. Mivel szeretek itt lakni, és a körzetben szeretnék hosszútávon is letelepedni, ezért úgy gondolom, hogy tényleg jó kezekben lenne ez a terület, és igyekeznék a képességeimhez, tudásomhoz képest a lehető legjobban eljárni minden tekintetben.

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.