Útfelújítás kezdődik az Aradi utcában – Változik a helyi busz útvonala

(Budaörs, 2014. június 27. – Budaörsi Infó) Folyamatos felújítások zajlanak Budaörsön. Legutóbb a Patkó utcai lakótelepnél zajló csatorna felújításról olvashattak portálunkon. Hétfőtől az Aradi utca esővíz és a csatorna elvezetésének a felújítása, és az út átépítése következik.

 

Kicserélik a közművet és befedik a vizes árkot az Aradi utca teljes szakaszán. A munkálatok hétfőn kezdődnek, és előreláthatólag őszig fognak tartani.

Váradi Gábor a helyi buszközlekedést bonyolító cég csoportvezetője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy ezek a felújítások a 289-es járat fel és leszálló helyeit nem fogják befolyásolni, csupán a busz útvonala fog változni.

A rekonstrukció az Aradi utca Felleg utca és Tavasz utca közötti szakaszán, három lépcsőben fog megtörténni. Az építkezés ideje alatt az autóbuszok az Ötvös utca felé, a Felleg utca – Csillag utca – Őszibarack utca – Tavasz utca – Aradi utca útvonalon közlekednek, míg a lakótelep felé, az Őszibarack utca – Fagyöngy utca – Fészek utca – Fodros utca útvonalon minden megállóhelyet érintve szolgáltatnak.

Baleset mentes közlekedést kívánunk.

utlezaras_aradi_utca

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.