Sokan segítettek a jótékonysági adventi vásáron és kiállításon

2012. december 9-én, vasárnap került megrendezésre az adventi vásár és kiállítás a Mindszenty József Katolikus Általános Iskola aulájában. 

 

Évről-évre egyre többen látogatnak ki a vásár helyszínére. Rengetegen készültek és állították ki saját kisebb-nagyobb egyedi tárgyaikat, illetve sokan finomabbnál-finomabb süteményekkel is készültek.

 

A budaörsi Kolping Család Egyesület szervezésében rendezett, évek óta sikeres kiállítás karitatív jellegű, a résztvevők felajánlásaikkal minden alkalommal az egyházközség rászorultjainak karácsonyát támogatják. A bevételt a BKCSE a Karitász csoporton keresztül a rászoruló budaörsiek részére ajánlotta fel.

 

Az idei összeg meghaladta a 100.000 forintot is. Minden vásárló egyedi, különleges ajándéktárgyal gazdagodott. A segítségre azonban továbbra is szükségük van, így mindenkit arra kérnek, aki teheti továbbra is segítse munkájukat!

 

Jelentkezni a 06/23 414-722-es telefonszámon, illetve Friderich Antalné, a Caritas Alapítvány  Budaörs kuratórium elnökénél lehet.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.