Szabadlábon védekezhet a budaörsi emberölés gyanúsítottja

A rendőrség és az ügyészség döntése alapján nem helyezik előzetes letartóztatásba M. Józsefet, aki beismerte, hogy hétfőn halálra szúrt egy férfit Budaörsön – közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-vel.

 

Kállai Gábor elmondta: azért döntöttek így, mert megítélésük szerint nem állnak fenn a korlátozó intézkedés feltételei. Az erős felindulásból elkövetett emberölés elkövetője önként jelentkezett a rendőrségen, ahol beismerő vallomást tett, így szökésétől, elrejtőzésétől nem kell tartani. M. József szabadlábon történő védekezése mellett szólnak családi körülményei is – tette hozzá a szóvivő.

Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn tájékoztatta az MTI-t arról, hogy M. József 43 éves dunavarsányi lakos a reggeli órákban szóváltást követően Budaörs egyik családi házának udvarában késsel mellkason szúrta M. Ákos 42 éves budapesti lakost, aki a helyszínen életét vesztette.

Az MTI úgy értesült, hogy az áldozat Marschalek Ákos, a Magyar Asztalitenisz Szövetség alelnöke. A hírt Lajtai Kristóf, a szövetség megbízott főtitkára hétfő este megerősítette.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.