Mapei-felhívás közösségi terek szépítésére

A budaörsi székhelyű Mapei Kft. pályázatot hirdet alapfokú oktatási és bentlakásos szociális közintézmények számára közösségi teret díszítő közösségi műalkotás megvalósítására. 

 

A pályázat célja, hogy közös összefogással vidámabbá, egyedivé, otthonosabbá varázsolni egy gyerekekkel foglalkozó szociális közintézmény terét.

A pályázat díja az adott intézmény  profiljához kapcsolódó egyedi művészeti alkotás létrehozása és a kivitelezés teljes költsége. A mű közösségi alkotásként készül el, Rátonyi Kinga és Neil Wolstenholme képzőművészek tervei alapján.

 

A „community art”, azaz közösségi művészet lényege, hogy az alkotók bevonják a közösség,  iskolák, óvodák dolgozóit, szülőket és diákokat a mű tervezésébe és kivitelezésébe egyaránt.

Így készült az „Illyés- körforgalom” is, melynek létrehozásában az alkotók mellett több mint háromszázan vettek részt.

 

A pályázat benyújtási határideje 2012. december2. Anyertes intézményben várhatóan jövő februárjában kerülhet megvalósításra a közösségi műalkotás. A tervezők mellett a Mapei Kft. és a nyertes intézmény önkéntesei is részt vesznek majd a munkában.

 

Mivel közösségi alkotásról van szó a díj közönségszavazat útján kerül átadásra. A beadott pályázatokat megtekinteni és szavazni a Mapei Kft. Facebook oldalán lehet.

 

További információ  a www.facebook.com/mapeihungary vagy a www.mapei.hu címen

olvasható, illeve kérhető információ a következő elérhetőségen is: socialmedia@mapei.hu .

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.