Újra dübörög a Városi Ifjúsági klub

A Városi Ifi Klub egyre több és jobb programokkal várja a város lakóit, hogy újra a beépüljön a budaörsi köztudatba!

2012 március 30-án az egész napos pénteki rohanást követően este bár az idő nem volt túl mosolygós,  (sőt inkább volt esős és hideg…) elsétáltam az Ifi Klubba. Miután bent letettem a kabátomat még a zenekarok kezdése előtt elsétáltam a büféhez és megállapítottam, hogy az árak még mindig barátiak a fiatalok pénztárcájához (vagy kabát-nadrágzsebéhez…). Az estét a Dóri és a Farkas elnevezésű formáció kezdte még 21 óra előtt.

Bár nemrég alakultak és alig 2 hónapja járnak fellépni mégis sok embert sikerült becsalogatniuk a terembe és megadni az alaphangot a Chron zenekar előtt. A Dóri és a Farkas remek rockos-blúzos hangulatot hozott az estébe, az ismertebb dalok közé bekerültek már saját számok is. Amíg ők a hangulatot oldották, közben folyamatosan jöttek a péntek esti kikapcsolódásra vágyók.
A Chron zenekar saját, első albumos számok mellett már hallhattunk olyan dalokat is, amik nemrég születtek. A zenei repertoárba bele került néhány a nagy magyar rock klasszikusok közül.. Olyan dalok, amikre az ember önkéntelenül mozogni, tapsolni kezd. A hangulat remek volt, a hangosítással és az egyik mikrofonnal olykor akadtak gondok, de a zenekar könnyedén és rutinosan megoldotta a problémát és ez sem rontott a közönség hangulatán.  Az estét egy vendégfellépővel színesítették és egy születésnapi köszöntővel, hiszen a zenekar egyik tagja „megint egy évvel öregebb lett” amihez torta is járt.  Éjfél körül véget ért a koncert.  Ami a város és a hely sajátja, hogy rengeteg ismerős arccal találkoztam és magam is meglepődtem, hogy milyen gyorsan hazaértem koncert után.
Az Ifi klub egyre több és színesebb programokkal várja a látogatókat. Többek között a költészet napján élőzenével, tánccal, kiállítással a későbbiekben pedig Blues ‘n’ Trogers koncerttel.

Try

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.