Budaörs: 2011. március 11-én megnyitotta kapuit az RS M7 Bútoráruház

A szép számmal összesereglett újságírók, vendégek és érdeklődők előtt Pólya Mikós az RS Cégcsoport tulajdonosa és Wittinghoff Tamás polgármester köszöntőjével megnyílt Budaörs legújabb nagyáruháza.

A 18 éve eredményesen prosperáló RS cégcsoportnak nem titkolt szándéka, hogy Magyarország legnagyobb kereskedelmi régiójában, Budaörsön az RS Bútoráruház megnyitásával kínáljon megjelenésében is méltó alternatívát a bútorvásárlók részére a hazai piacon.

A döntően magyar gyártású bútorokat forgalmazó RS terjeszkedése nem kis meglepetést okoz a szakma részére, hiszen féléven belül már a második nagyáruházát nyitja meg, éppen abban az időszakban amikor a honi bútorgyártás és kereskedelem a legnagyobb válságát éli át.

Az RS elszántságát és magabiztosságát tükrözi az is, hogy a Magyarországot uraló multinacionális bútorkereskedelmi hálózatok legnagyobb áruházainak közvetlen környezetében nyitja meg legnagyobb alapterületű áruházát.

Pólya Miklós az RS Cégcsoport tulajdonosa elmondta: Ezzel a lépéssel is a jövőbe vetett hitünket kívánjuk előrevetíteni. Azt valljuk, hogy nem a válság okozta sebekkel kell foglalkoznunk, hanem  tovább kell haladnunk céljaink eléréséhez, mozgósítva akár az utolsó tartalékainkat is. Addig kell lépnünk ameddig terünk és lehetőségünk van, és olyan aktivitással kell tevékenykedni, melyben a megmaradt értékek utat találnak. Biztosak vagyunk a sikerben, hiszen tapasztalatunk szerint a magyar bútorvásárlók ízlésvilágához a honi gyártású bútorok állnak legközelebb, amelyek ebben a régióban eddig csak elenyésző mértékben voltak jelen, így a budaörsi áruházunk megnyitásával egy mostanáig meglévő hiányt pótolunk.

Wittinghoff Tamás polgármester méltatta az elszántságot és üdvözölte, hogy hosszú ideje újra munkahelyteremtő és helyi adó növelő beruházás színhelye Budaörs.

Az RS célja ebben a nagyáruházban is az, hogy termékeiket a legkedvezőbb áron kínálja a bútorvásárlók részére, és az ár-érték arány tekintetében továbbra is megtartsa a magyar bútorkereskedelemben elfoglalt vezető szerepét.

(budaorsiinfo.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.