Augusztusi pályázatok kezdőknek és haladóknak!

(Budaörs, 2020. augusztus 12. – Budaörsi Infó) Itt a nyári szünet és még a napsütés sem hiányzik, viszont fontos, hogy ne csak a strandolást és a kanapétornát próbáljuk ki, hanem az agytekervényeinket is mozgassuk meg. Összegyűjtöttünk néhány pályázatot a szabadidő hasznos eltöltésére. 

 

 

1. Pályázat:

A Studium Akadémia 2020/21. tanévre érvényes ösztöndíj pályázata 12. osztályosok számára. Pályázz ösztöndíjjal a Studium Akadémia komplex tanácsadás programjára, ha ausztriai, németországi vagy svájci egyetemen szeretnél továbbtanulni!

Meddig lehet pályázni? 2020. szeptember 06.

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat:

A kormány döntése értelmében a Széchenyi Kártya Program szeptemberben új hitelkonstrukcióval bővül, amely csak a turisztikai szektorban tevékenykedő mikro-, kis- és közepes vállalkozások számára lesz elérhető. A Széchenyi Turisztikai Kártya segítségével a vállalkozások szabad felhasználású, nulla százalékos kamatozású hitelhez jutnak.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat:

A Budapesti Közlekedési Központ pályázatot hirdet a BKK jegy- és bérletellenőri formaruhájának tervezésére, amelyen részt vehet minden 18. életévét betöltött természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel rendelkezik.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. Pályázat:

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző civil és egyéb szervezetek részére, működési költségeik támogatására. Maximum 800000 Ft / 1 500 000 Ft igényelhető.

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. Pályázat:

A Magyar Művészeti Akadémia nyílt pályázatot hirdet a kultúra, vagy az MMA Alapszabályában nevesített művészeti területen fő tevékenységet végző egyéni vállalkozó és adószámos magánszemély részére, működési költségeik támogatására. Az elnyerhető támogatás összege: 300.000–500.000 Ft.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. Pályázat: 

A Pest megyei vállalkozások és önkormányzati tulajdonú gazdasági társaságok most a program keretében 1,8 milliárd forint értékben, 60 és 300 millió forint közötti támogatást igényelhetnek, amelyből lehetőség van új panziók építésére és a működtetéshez szükséges eszközök beszerzésére, informatikai és infrastrukturális beruházásokra.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. Pályázat: 

A Magyar Művészeti Akadémia, az SZTE Bartók Béla Művészeti Kar és a Budapesti Vonósok Kamarazenekar új művek komponálására hívja a 18–35 év közötti magyar zeneszerzőket.

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.