Választási különszám – 6. vk: Luntz Péter képviselőjelölt (Fidesz-KDNP)

(Budaörs, 2019. október 7. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

6. választókörzet:

Luntz Péter

– Fidesz-KDNP –
képviselőjelölt

 

luntzpeter

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Budapesten születtem 1957-ben. Édesapám dr. Luntz Ottokár kertészmérnökként, szőlőnemesítőként rengeteg szakmai segítséget nyújtott a helyi kertbarátoknak. Munkája elismeréseként halála után felvették a nevét. Budaörsön élek, itt jártam iskolába és voltam egykor igazolt ifi focistája a BSC-nek. Az úgynevezett „régi budaörsiek” közé tartozom. Nagymamámmal ifjúkoromban sokat jártam piacra az itt termett barackkal, szőlővel, iskolai végzettségem egyetemi szakközgazdász turizmus szakon, amelyet a Közgázon szereztem. Munkámat folyamatosan a turizmusban végeztem, többnyire magyar szállodák vezetőjeként. Az utóbbi évtizedben turizmus-szakértőként idegenforgalmi projektek megvalósításával foglalkoztam.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Budaörs napi problémáin szeretnék változtatni. Ilyen például a közlekedés, amely gyakran keseríti életünket. Fő célkitűzéseim között szerepel, egy élhető, kisebb forgalmú, közösségi funkciókat magas színvonalon ellátó belváros létrehozása. Szeretném a turizmusban megszerzett vezetési és szervezési, gazdaságfejlesztési tapasztalataimat a város szolgálatába állítani.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Választókörzetemben régóta húzódó elmaradt fejlesztések megvalósítása szükséges kulturális (könyvtár), kereskedelmi (piac, vásárcsarnok), közlekedési (forgalomcsökkentés, valódi kerékpárút), környezetvédelmi (fásítás, felszíni vízelvezetés), épített környezet (szlömösödés felszámolása). Összességében az itt élők életminőségének érezhető javítása, hogy büszkén és okkal mondhassuk, hogy az ország leggazdagabb településeinek egyikén lakunk.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

A békés építőmunka, a hosszútávon fenntartható, tisztes gyarapodás városunk lakóinak valódi érdeke, ezért az ezt hátráltató tényezőket, így pl. az ideológiai küzdelmeket háttérbe kell szorítani.

 

Miért szavazzanak Önre?

Választókörzetemben napi kapcsolatot szándékozom kialakítani az itt élő emberekkel, akiknek problémáit, gondjait hatékonyan fogom kezelni, érdekeit képviselni. A testületben pedig a város gyarapodását a budaörsiek életminőségének javulását szeretném előmozdítani.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.