Választási különszám – 6. vk: Bartha Károlyné képviselőjelölt (Gazdakör)

(Budaörs, 2019. október 7. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

6. választókörzet:

Bartha Károlyné

– Gazdakör –
képviselőjelölt

 

barthakarolyne

 

Kérjük, néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Bartha Károlyné a Városi Nyugdíjas klub elnöke vagyok, ahol sok szeretettel várjuk a még aktív, társaságra, kirándulásokra, jó programokra vágyó lakosokat.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Születésem óta budaörsi vagyok – hosszú évek óta aktívan a városba tevékenykedő. Rengeteg emberrel tartom a kapcsolatot, akik megosztják ügyes bajos dolgaikat, és szeretném ha a gyermekek és a nők érdekeit nem csak a férfiak képviselnék és lenne egy nagyon jó közösségi ház, ami nagyon hiányzik egy-egy nagyobb rendezvényre ahol több mint száz ember is elfér.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Nagyon szeretném, ha megoldásra kerülne a főúton a járdák megtisztítása a reklámtábláktól és egy fedett piac, ami esetleg s CBA környékén lehetne mivel az ott jelenleg is árusító termelők méltatlan körülmények közt árulják a portékáikat.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Csapatjátékos vagyok és a munkámat az emberekkel közösen és értük végezném, ahogyan ezt teszem a nyugdíjasklubban is.

 

Miért szavazzanak Önre?

Mert rengeteg embert ismerek, tudom a helyi viszonyokat, és ha valamit megígérek, azt általában ritka kivétel nélkül teljesítem.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.