Választási különszám – 6. vk: Dr. Ritter Gergely képviselőjelölt (BFE)

(Budaörs, 2019. október 7. – Budaörsi Infó) 2019. októberében ismét megjelent a Budaörsi Infó Választási Különszáma, úgy ahogyan ez történt öt évvel ezelőtt is. Ennek a rendhagyó kezdeményezésnek az a célja, hogy a budaörsi választópolgárok számára feketén fehéren megmutassa, hogy kik azok a jelöltek, akik közül 2019. október 13-án tudnak választani az önkormányzati választáson.

 

 

A Választási Különszámunkban minden képviselő-, illetve polgármesterjelölt lehetőséget kapott arra, hogy bemutatkozzon. Egy rövid interjú keretén belül elmondhatták elképzeléseiket és terveiket a jövőre vonatkozólag.

A Választási Különszámunkban két polgármesterjelölt és 34 képviselőjelölt anyagát olvashatják. Egy képviselőjelölt nem kívánt élni ezzel az ingyenes lehetőséggel, viszont nevét feltüntettük az adott választókörzetnél.

Felelősségteljes, megfontolt választást kívánunk mindenkinek október 13-án.

 

 


Ide kattintva meg tudják nézni a teljes Választási különszámunkat. 


 

 

6. választókörzet:

Dr. Ritter Gergely

– Fejlődéséért Egyesület –
képviselőjelölt

 

ritterimre2019

 

Kérjük néhány mondatban mutatkozzon be, mi az ami a legfontosabb, hogy tudjanak önről a választópolgárok?

Budaörsön 1996 óta vagyok családorvos. Ugyanettől az évtől – egy ciklus kivételével – önkormányzati képviselő voltam, jelenleg a Szociális és Egészségügyi Bizottság elnöke is. A 6. számú választókerületet képviselem.

 

Mi motiválta, hogy induljon az önkormányzati választáson?

Talán ebben a választási ciklusban volt a legjobban érezhető, hogy mennyire hatékonyan lehet dolgozni, ha a polgármesterrel együtt, egy össze- szokott, egymást támogató csapatban próbáljuk megoldani a problémákat. Bár az önkormányzattól rengeteg pénzt vont el az állam – több mint hatmilliárd forintot – ennek ellenére, csak fejlesztésekre 16 milliárdnál is többet fordítottunk. Ez szerencsére meglátszott az én körzetemen is. Van egy olyan hivatásom, amit szeretek, és szinte minden energiámat leköti. Amikor a képviselői munka folytatásáról döntöttem, akkor tényleg csak az volt a szempontom, hogy még hatékonyabban segíthessek a körzetemben élőknek, illetve minden budaörsinek.

 

Melyek azok a fő problémák, amelyek ön szerint megoldásra várnak a körzetében, és hogyan szeretné őket megoldani, amennyiben képviselő lesz?

Határozott lépéseket tennék azért, hogy lerövidüljenek a várólisták az Egészségügyi Központban és további háziorvosi rendelők újuljanak meg. Jelentősen lecsökkenthetjük a felesleges vizsgálatok számát a háziorvosok és a szakrendelők informatikai összekötésével. Célom, hogy a Garibaldi utca – Rákóczi utca – Ady Endre utcai kereszteződésben körforgalom épüljön. Fontosnak tartom a Petőfi Sándor illetve a Baross utca felújítását. Terveim között szerepel a volt tüzéptelephely rendezése és a városi buszmegálló-hálózat bővítése.

 

Mi a hitvallása, milyen irányvonalak mentén képviselné városunk lakóinak érdekeit?

Orvosként rendkívül érzékeny vagyok az emberi szenvedésre, a különféle gondokra. Feladatomnak tekintem, hogy Budaörsön ne legyen egyetlen olyan ember sem, aki segítség nélkül maradna bármilyen problémájával. Ennek garanciája a nálunk működő, kiterjedt és kiváló minőségű szociális intézményrendszer, kiegészülve megfelelő helyi jogszabályokkal, amelyek minden élethelyzetre támogatást nyújtanak.

 

Miért szavazzanak Önre?

Egy olyan képviselő esetében, aki már több cikluson át védte a körzetének érdekeit, akit majdnem mindenki ismer a lakóhelyén, ott a tettek beszélnek. A választók ezek alapján fognak dönteni.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.