Lakókocsit lopott

A törökbálinti járőrök egy 48 éves férfit fogtak el.

 

A Budaörs Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya eljárást indított lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt I. György 48 éves budajenői lakos ellen.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a gyanúsított 2014. április 26-án 23 óra körüli időben egy telki ingatlanról- egy másik gépkocsi segítségével- eltulajdonított egy hatósági jelzés nélküli lakókocsit. A budajenői férfi a lakókocsi tetején lévő parabola antennát leszerelte, a kábelt levágta, illetve a jármű mellett található alumínium állványzat oldal merevítőjét eltörte és ezeket a személygépkocsiba helyezte, majd a lakókocsira gyorskötöző segítségével felhelyezett egy magyar hatósági jelzést.

I. Györgyöt a szigetszentmiklósi Autópálya Alosztály munkatársai az M0 autópálya Annahegyi pihenőjében intézkedés alá vonták és a jármű átvizsgálása során megtalálták a lakókocsiról származó tárgyakat.

A 48 éves férfit a törökbálinti járőrök elfogták és a Budaörsi Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki.

A büntetőeljárást ellene– szabadlábon hagyása mellett– a Budaörsi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja le.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.