Szóljon hozzá – Véleményezhető az Auchan-környéki szabályozási terv

Megkezdődött az M7 autópálya – Sport utca – Baross utca – 4147 hrsz által határolt területre vonatkozó Településszerkezeti Terv módosítási tervének véleményezése. A módosítás alapvető célja, hogy az Auchan áruház ingatlanán üzemanyagtöltő állomás jöhessen majd létre. Az önkormányzat 2014. április 18-áig várja a lakosság észrevételeit.

 

A településrendezési tervek adják meg a keretét annak, hol mi és hogyan épülhet. Budaörs jelenleg hatályos Településszerkezeti Tervét és Helyi Építési Szabályzatát 2005-ben hagyta jóvá a képviselő-testület. Ezek felülvizsgálata 2009-ben kezdődött meg, és most egy újabb részlete véleményezhető: az Auchan és környékére vonatkozó szabályok.

A terveket digitálisan 2014. április 3-tól 18-ig teszik közzé a budaors.hu honlapon, de papír alapon is megtekinthetők a hivatal nyitvatartási és ügyfélfogadási idejében az Ügyfélszolgálati Irodán, valamint a Budaörsi Városfejlesztő Kft. (2040 Budaörs, Szabadság út 135.) irodájában, munkanapokon 8-16 óra között.

Javaslataikat a Budaörsi Polgármesteri Hivatal Főépítészi Iroda részére postai úton, vagy a foepitesz@budaors.hu email címre küldhetik.

(Forrás: budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.