Támogatást kaphatnak a gazdik a kutyák kötelező chippel történő ellátásához Budaörsön

A szociálisan rászoruló budaörsi kutyatulajdonosok támogatásért folyamodhatnak Budaörs Város Önkormányzatához kutyáik chippel történő ellátása ügyében.  

 

 

Budaörs Város Önkormányzata közegészségügyi támogatást nyújthat azon ebtartónak, aki a kérelem benyújtását megelőzően legalább egy éve budaörsi bejelentett lakcímmel rendelkezik; akinek a tulajdonában/tartásában álló ebet a jogosultsági időszakban, igazoltan transzponderrel látták el; akinek családjában az egy főre jutó jövedelem az 50.000 forintot, egyedül élő esetén a 100.000 forintot nem haladja meg.

A jogosultsági időszak 2012. augusztus 1-jétől 2013. június 30. napjáig terjed. A támogatás ebenként egyszeri és egyösszegű, mértéke 3.500 forint.

A támogatást igénylő csak egy eb vonatkozásában részesülhet támogatásban.

A kérelmet mellékleteivel együtt 2013. augusztus 30. napjáig a Szociális és Egészségügyi Iroda I. emelet 107 szoba személyesen, vagy a Hivatal címén postai úton lehet benyújtani.

A támogatási kérelemhez tartozó űrlapot és a részletes információkat megtalálják a budaors.hu oldalon.

Olvasóink további felvilágosítást kérhetnek Döbörhegyi Csillától, a Szociális és Egészségügyi Iroda munkatársától az alábbi telefonszámon: +36/23-447-926.

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.