Budaörsi Egészségügyi Központ: Jelenleg sincs olyan beteg, akinek 30 napon túl kell várakoznia az ellátásra

(Budaörs, 2024. április 17. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Egészségügyi Központtal kapcsolatban minden hétre jut legalább 1-1 poszt a közösségi oldalakra. Az elmúlt időben sok olyan bejegyzést láttunk, ami az időpontfoglalással volt kapcsolatos. Az Egészségügyi Központ egy hosszabb bejegyzésben válaszolt a budaörsiek panaszaira, amiben azt írja, hogy jelenleg sincs olyan beteg, akinek 30 napon túl kell várakoznia az ellátásra.

 

 

Az Egészségügyi Központ bejegyzésében arról tájékoztatta a Facebook lakóit, hogy Budaörs Város Önkormányzatával kötött együttműködési megállapodásuk alapján hat szakterületen (kardiológia, ortopédia, uh, nőgyógyászat, diabetológia, szemészet) tartják magukat ahhoz, hogy maximum 4 héten belül biztosítanak hozzáférést a szakorvosi ellátáshoz.

„Valóban igaz az, hogy ultrahang szakmában az egyik kezelőorvos hirtelen külföldre távozott, és hátrahagyta az előjegyzett betegeit. Ez okozta, hogy azt kérjük a rendelésre jelentkező betegektől, legyenek pici türelemmel, és visszajelentkezünk az időpontjukkal később.

Azonban jelenleg sincs olyan beteg, akinek 30 napon túl kell várakoznia az ellátásra.
A többi ellátó orvossal született megállapodásunk alapján már a héten is biztosítani fogunk extra időpontokat az ellátás biztosításának érdekében.

Kérjük, a korrekt információk terjesztésével segítsék az ellátást.

A laborszolgáltatással kapcsolatos felvetésre tájékoztatjuk Önöket, hogy jelenleg 15 munkanapra adunk időpontot. Ez valóban 1 nappal több mint a vállalásunk, ami 14 munkanap. Új kollégák érkeznek a labor vérvevői közé a jövő hét folyamán, ezzel a probléma meg fog oldódni.

Cégünk, a Tritonlife Magánkórházak Zrt. mindent megtesz annak érdekében, hogy a szolgáltatás magas színvonalú legyen, ezt jelzi az a közel 12 és fél ezer páciens, akit havi szinten ellátunk.

A szolgáltatási palettánk régiónkban egyedülálló (pl.a laborspektrum amit állami finanszírozásban vállalunk, sehol máshol nem elérhető, csak Budaörsön) és az önkormányzattal történt megállapodásunk eredményeképpen a 6 kiemelt szakmában nyújtott max. 4 hetes várakozási idő is egyedülálló az országos statisztikához képest.

💚Kérjük Önöket, hogy támogassák az ellátásban részt vevő orvosokat és szakdolgozókat, sokan közülük több évtizede látják el az itt lakókat. Olvassák rendszeresen megjelenő tájékoztatásainkat a honlapon és egyéb felületeinken.

Köszönjük türelmüket és támogatásukat!”

 

 

egeszsegugyikozpont2024 (8)

 

 

Aki mégis távolabbi időpontot kapott a fent felsorolt hat szakrendelésen, annak érdemes erre a posztra hivatkozni. 

 

eukozpontfb2

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.