A polgárőrség, a rendőrség és a közterületfelügyelet közös figyelemfelhívó akciót szervezett Budaörsön

(Budaörs, 2023. december 21. – Budaörsi Infó) 2023. december 20-án a közterületfelügyelet, a rendőrség, és a polgárőrség munkatársai ellenőrzést tartottak Budaörs több pontján. Bírságot nem, viszont az ünnepekre való tekintettel mandarint és csokoládét adtak a járókelőknek. 

 

 

Dr. Bilisics Péter, a Pest Vármegyei Polgárőr Szövetség elnöke, az OPSZ alelnöke a Budaörsi Infónak elmondta, hogy öt helyszínen találkozhattak az egyenruhásokkal a budaörsiek.

10 és 11 óra között a Baross utca buszvégállomásnál a gyalogátkelőhelyen történő átkelést biztosították, a Baross utca–Ady Endre kereszteződés a kerékpáros áthaladást segítették, felhívva a figyelmet a gyalogos balesetveszélyre, és a Szabadság-Nefelejcs utcánál a kötelező haladási irány megszegését ellenőrizték, a balra kanyarodás tilalma miatt.

 

 

polgarorakcioellenorzes (5)

polgarorakcioellenorzes (4)

 

polgarorakcioellenorzes (8)

 

polgarorakcioellenorzes (9)

 

15 és 16 óra között az Illyés Gyula Gimnázium forgalomirányító lámpa előtt ellenőrizték a forgalmat, és a  Szabadság-Nefelejcs kötelező haladási irány megszegésére figyeltek, mert itt nem szabad balra kanyarodni.

Ezen felül még napközben Budaörs több területén figyelmeztető jelzést használó autóval ellenőrizték a forgalmat ( Farkasréti út, Petőfi utcák GFT, Kamaraerdő, Törökugrató, Frankhegy).

Az összefogás célja nem az volt, hogy a szabálytalankodókat megbüntessék, hanem hogy felhívják a figyelmüket a helyes közlekedésre.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.