Augusztus 25-ig lehet véleményezni Budaörs Fenntartható Városi Mobilitási Tervét

(Budaörs, 2023. augusztus 21. – Budaörsi Infó/budaors.hu) Elkészült Budaörs Fenntartható Városi Mobilitási Tervének tervezete. A város vezetése szeretné az itt élők véleményét is megismerni a dokumentum véglegesítése előtt.

 

 

Budaörs a Fenntartható Városi Mobilitási Tervének (SUMP) elkészítésére európai uniós pályázaton nyert forrást.

A tervezés célja, hogy a város közlekedése környezetkímélő és fenntartható legyen, illetve még kényelmesebbé és elérhetőbbé váljon mindenki számára a közösségi közlekedés.

Már a tervezet elkészítésébe is több körben bevonta az önkormányzat a Budaörsön élőket, a városban működő civil szervezeteket és vállalkozásokat.

A szakemberek figyelembe vették az eddig beérkezett észrevételeket, és ezek alapján olyan forgatókönyvet készítettek, amelyet az itt élők a leginkább támogatnak.

A szakmai anyag elkészítésének folyamata még nem zárult le, az itt olvasható kiadvány célja, hogy minél többen megismerhessék az eddig felvetődött elképzeléseket, és ez alapján tehessenek további észrevételeket.

 

Javaslataikat a Budaörsi Polgármesteri Hivatal részére, az acs.annamaria@budaors.hu email címre kérjük megküldeni augusztus 25-ig.

 

 

varoshaza_polgarmesteri_hivatal_budaors_2021okt27

 

Kapcsolódó dokumentumok:
Fenntartható Városi Mobilitási Terv tervezet

 

 

(Budaörsi Infó/budaors.hu)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.