Budaörsi lakosok a helyi ingyenes buszjárat útvonalának kibővítését kezdeményezik

(Budaörs, 2023. május 4. – Budaörsi Infó) Helyi lakosok indítottak kérdőíves igényfelmérést Budaörsön annak érdekében, hogy kiderítsék, hogy hányan támogatnák azt, hogy a helyi ingyenes buszjárat kibővített útvonalon közlekedjen. 

 

 

A Budaörsiek közösségi csoportban merült fel az igény, hogy jó volna, hogy ha a városi ingyenes kisbusz járatát bővítenék. Az ott élő lakosok azt szeretnék, ha a városi kisbusz járata elkanyarodna a Vasvári Ipari Park irányába is, és így a gyermekeiket elszállítaná Budaörsről a a Csillagösvény Waldorf Iskoláig.

A bejegyzés szerint ez mindössze egy darab plusz megálló lenne. A lakók azt írják, hogy az iskolai felmérésük alapján 64 család venné igénybe esetileg vagy rendszeresen a kisbuszt. Az érintett szakasz  a MOL benzinkút és a Vasvári Park előtti megálló.

 

„Ezen a szakaszon sajnos nincs járda csak sár és száguldó autók, így gyermekeinket nem merjük gyalog elengedni, a városi kisbuszt nem tudják használni emiatt.

A szakaszon rendszeresek a torlódások is sajnos.

Ha esetleg te, vagy családod, esetileg vagy rendszeresen igénybe venné ezt a kitérőjét is a városi kisbusznak, akár munka, akár egyéb okból, kérlek töltsd ki ezt a mindössze három kérdéses online kérdőívet, hogy pontos képet tudjunk adni a Budaörsi Képviselő Testületnek az igény mértékéről.

A közösségi közlekedés fejlesztése mindannyiunk érdeke: csökkenő dugók, tisztább levegő, élhetőbb környezet a jövőben gyermekeinknek” – olvasható a felhívásukban.

 

kisbusz

 

A kérdőívet ide kattintva lehet kitölteni. 

 

 

(Budaörsi Infó)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.