Budaörsiek segítségét is várják! – Az egyik koraszülött intenzív osztály részére gyűjtenek

(Budaörs, 2021. december 1. – Budaörsi Infó) Korábbi cikkünkben már olvashattak a Bachraty család történetéről. Akkor ők kérték a budaörsiek segítségét egy pályázathoz, most pedig szeretnének segíteni másoknak.

 

 

A koraszülöttek világnapja után indították útnak karácsonyi adománygyűjtésüket. Idén is, ahogy a korábbi években egy PIC (koraszülött intenzív) osztály javára gyűjtenek.

Bachraty-Gerencsér Alexandra, a gyűjtés szervezője a Budaörsi Infónak elmondta, hogy a kiszemelt PIC osztályon nagyobb babák is vannak, akik műtétekre várnak, és sajnos olyanok is, akiket magukra hagytak a szüleik. Így valóban elkél minden segítség!

 

„Az alábbi lista állt össze eddig, amire szükséges lenne a babáknak:  

popsitörlő, 1-es és 2-es méretű pelenka, tetrapelenka, fürdető, játszós cumi minden mennyiségben, Biogaia, lactase comfort, infacol, kis méretű polár takaró, sterilizáló zacskó vagy doboz.

A gyűjtés december 20-ig tart, hogy legyen időnk még karácsony előtt bevinni az ajándékokat!

Segítsük együtt a PICiket ismét!”

 

Ha szeretnének többet megtudni a gyűjtésről vagy támogatni ezt a projektet, akkor ide kattintva tudják felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel, vagy a Budaörsi Latinovits Színházban tudják leadni adományaikat Bachraty Gábor nevére.

 

Korábbi cikkek a témával kapcsolatban:

 

Mindig legyen egy pici reménysugár

 

PICi Reménysugár Alapítvány – A budaörsiek támogatását kérik egy-egy szavazat erejéig

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.