Igazgatóváltás – A Roche Magyarország elköltözik Budaörsről

Új ügyvezető igazgatója van a Roche Magyarországnak, Raffaella Bondi érkezett a vállalat élére aki Irma Vebericet váltotta – közölte a gyógyszeripari vállalat az MTI-vel csütörtökön. Bejelentették azt is, hogy elköltöznek Budaörsről.

 

 

Az idén 125 éves évfordulóját ünneplő, már több mint 35 éve Magyarországon is jelen lévő svájci F. Hoffman-La Roche gyógyszeripari vállalat Magyarországon jelenleg közel 200 főt foglalkoztat.

A Roche Budaörsről a Futureal által fejlesztett Budapest One épületébe költözik át, ahol 1800 négyzetméteren alakítja ki új irodáját.

 

 

budapest_one_futureal

 

A világ egyik legnagyobb gyógyszergyártója 32,13 milliárd svájci frank bevételre tett szert idén az első félévben, ami 6 százalékkal haladja meg az egy évvel korábbi, 30,37 milliárdos értéket. A vállalat nyeresége 8,21 milliárd frankra rúg, ami 3 százalékkal kevesebb a 2020-ban elért 8,46 milliárd franknál. Az egy részvényre jutó nyereség hígított értéke 9,05 frankra rúg, szemben az egy évvel korábbi 9,32 frankkal. Árfolyamhatástól megtisztítva a bevételek 9 százalékkal, a nyereség pedig 2 százalékkal emelkedett az első félévben.

 

(Budaörsi Infó / mti)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.