Labdarúgó NB II – Élő tévés közvetítésen szurkolhatunk ma a Budaörsnek a Vasas elleni meccsükön

(Budaörs, 2021. február 21. – Budaörsi Infó) A Vasas otthonában lép pályára a BSC a labdarúgó NB II 25. fordulójában február 21-én vasárnap 19.30-tól. A Márkus Tibor vezette együttes az utóbbi időben nyújtott teljesítményét tekintve nem várhatja jó előjelekkel a találkozót. A csapat két pontot szerzett a három tavaszi mérkőzésén, összességében pedig öt meccse nyeretlen a bajnokságban (legutóbb a Szeged ellen egy pontot gyűjtöttek) – írta meg beharangozójában a találkozóról a Budaörsi Sport Club honlapja.

 

 

A Vasas tavasszal még veretlen. Az első két idei meccsét megnyerte, míg legutóbb gól nélküli döntetlent játszott a Haladás vendégeként.

A BSC 41 ponttal az 5. helyen áll a tabellán, míg a Vasas 46 ponttal 2. pozíciót foglalja el.

 

 

bsc_budaors_vasas_2021febr21

 

 

Ami a két csapat egymás elleni mérlegét illeti, eddig négyszer találkoztak másodosztályú bajnokin, ezeken két BSC-siker mellett egy Vasas-győzelem és egy döntetlen született. Jó előjel lehet, hogy a legutóbbi, őszi mérkőzésen a Budaörs 3-1-es győzelmet aratott.

Az angyalföldiek leggólerősebb támadója Radó András, aki 10 gólos a mostani szezonban, míg a BSC-nél Pethő Bence vezeti a házi góllövőlistát 9 találattal.

 

A mérkőzést vasárnap (02.21.) 19.30-tól játsszák, a találkozót az M4 Sport+ élőben közvetíti.

 

 

(Budaörsi Infó / bsc.com)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.