Tehetségközpont Budaörsön – A BSC 1924 Futball Kft. az ország legjobb 27 nevelőegyesülete közé kapott besorolást

(Budaörs, 2021. február 21. – Budaörsi Infó) A 2021 nyarától induló rendszerben a BSC 1924 Futball Kft. Tehetségközpontként működik tovább – adta hírül a Budaörsi Sport Club a honlapján. A döntést az MLSZ Elnöksége hozta a belga Double Pass auditáló cég értékelése alapján.

 

 

A Magyar Labdarúgó Szövetség új struktúrát alakított ki az egész országot lefedő, megyei és régiós utánpótlásképző-centrumok hálózatának kiépítésére, amelyben négy besorolási szintet különítenek el. A közel 80 egyesület minősítése után az MLSZ Elnöksége, illetve a belga Double Pass auditáló cég az auditált klubok közül jelölte ki a 27 tehetségközpontot (megyénként egy-két, esetleg három egyesületet) – írta meg az előzményekről a budaörsi klub.

 

bsc_budaors_labdarugas_logo_bsc_1924

 

Kifejezték örömüket és büszkeségüket, hogy a BSC 1924 Futball Kft. – a tíz kiemelt akadémiát követve-, az ország legjobb 27 nevelőegyesülete közé kapott besorolást.

Megköszönték az MLSZ Elnökségének, illetve a Double Pass belga tanácsadó cég vezetőinek a bizalmat, továbbá Budaörs Város Önkormányzatának a támogatást. Gratuláltak és köszönetet mondtak az összes kollégájuknak, akik részt vettek az auditálás folyamatában.

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.