A Budaörsi NŐ – Negyedik jó cselekedet: Segítsük az online tanulást!

(Budaörs, 2020. december 1. – Budaörsi Infó) 2020. szeptember 1-jén egy új kezdeményezést indított útnak A Budaörsi NŐ közösség. 10 jó cselekedet címmel indult el a legújabb projekt Budaörsön, aminek az a lényege, hogy a már kitüntetett Budaörsi Nők azt vállalták, hogy 2021. március 8-ig 10 jó cselekedetet hajtanak végre.

 

 

A kezdeményezés a negyedik jó cselekedethez érkezett, amelynek keretén belül szeretnék megkönnyíteni az online tanulást rászoruló budaörsi családok részére.

Laptopokat és mobiltelefonokat gyűjtenek, amiket olyan diákok részére szeretnének eljuttatni, akiknek eszközhiány miatt nehézséget okoz az online tanulás.

Juhász Zoltán, budaörsi informatikus felajánlotta, hogy apróbb javításokat is elvégez az eszközökön mielőtt az új tulajdonosokhoz kerülnek.

A projekt vezetője Nagy Éva, aki 2015-ben kapta meg A Budaörsi NŐ kitüntető címet.

A negyedik jó cselekedet célja, hogy A Budaörsi NŐ közösség tagjai feltérképezzék a helyi rászoruló családokat és megtalálják azokat az embereket, akik szívesen megválnának nem használt eszközeiktől.

Ehhez a projekthez igénylőként és adományozóként is lehet csatlakozni abudaorsino@gmail.com e-mail címem, vagy telefonon a +36/70-285-5287-es telefonszámon.

 

Legyünk jók, tegyünk jót!

 

 

onlinetanulas10jocselekedet

 

 

Korábbi jó cselekedetek:

A Budaörsi NŐ – 10 jó cselekedet: 3. Egymásra hangolva

2. Jó cselekedet – Ha példát mutatunk másoknak, már rögtön tettünk valami jót

A Budaörsi NŐ – 10 jó cselekedet: 2. Nagytakarítás

A Budaörsi NŐ – 10 jó cselekedet: 1. Hajadományozás

 

 

(Budaörsi Infó/A Budaörsi NŐ)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.