Női asztalitenisz BL – Póta nélkül kel útra a Budaörs

(Budaörs, 2020. december 1. – Budaörsi Infó) Póta Georgina nélkül, Fazekas Krisztina, Surján Szabina, Dari Helga összeállításban lép asztalhoz a Budaörs csapata a női asztalitenisz Bajnokok Ligája csütörtökön kezdődő linzi buboréktornáján.

 

A klub kedden arról tájékoztatta az MTI-t, hogy minden érintettnek negatív lett a koronavírustesztje, s a három játékos mellett Bachman Péter edző, Somlyó Gergely klubelnök és Szvitán Krisztina szakosztályvezető kel útra Ausztriába.

Szerdán reggel, már a helyszínen, újabb teszt vár a magyarokra, s az ismételt negatív eredménnyel lehet bekerülni a “buborékba”.
Az SH-ITB Budaörsi SC két Európa-bajnok játékosa, az egyformán édesanya Póta és Lovas Petra már korábban jelezte, hogy a mostani járványügyi helyzetben nem vállalja az utazást és a szereplést. A klub vezetősége jelezte, döntésüket maximálisan megértette és elfogadta.

Az európai szövetség a koronavírus miatt változtatott az eredeti lebonyolításon, és egy helyszínen, néhány nap alatt rendezi meg az első számú európai kupasorozatot. A részvételt 11 női csapat vállalta. A sorsolást szerdán tartják, miután véglegessé válik, hogy ténylegesen hány együttes kerül be a buborékba. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.