Labdarúgó NB II – Sorozatban hét győzelem után veszített a Budaörs

(Budaörs, 2020. november 14. – Budaörsi Infó) – A Budaörs 1-0-ra kikapott az ETO FC Győr otthonában a labdarúgó NB II 13. fordulójában elmaradt és pénteken pótolt mérkőzésen.

 

 

A kieséstől fenyegetett hazaiak 17 ponttal a 16., a remek formában levő vendégek 33 ponttal az előkelő második helyet foglalták el a tabellán a mérkőzés előtt. A papírforma borult, hiszen magabiztos játékkal az ETO győzött – írta a meccsről a nemzetisport.hu.

A találkozó egyetlen gólját a korábbi válogatott csatár, Priskin Tamás szerezte a 35. percben.

A második helyezett Budaörs hét győzelem után veszített a másodosztályban.

A győriek legutóbb 2008-ban, a Ligakupában tudták legyőzni a Pest megyei együttest, amelytől a legutóbbi három idényben egy döntetlen mellett négyszer kikaptak az NB II-ben.

 

 

Eredmény, a 13. fordulóból elmaradt mérkőzés:

WKW ETO FC GYŐR – BUDAÖRSI SC 1–0 (1–0)

Győr, ETO Park, zárt kapuk mögött. Vezette: Szilágyi Sándor (Csatári Tibor, Tőkés Róbert)

ETO: Gundel-Takács – Kovács K., Lipták, Temesvári, Kerkez (Erdei, 87.) – Bagi, Kiss M. (Vári, 80.), Berki, Szimcso (Fejes, 87.), Májer (Szuhodovszki, 74.) – Priskin. Vezetőedző: Csató Sándor.

Budaörs: Kovács P. – Menyhárt A. (Marques-Airosa, 80.), Fényes, Gyurácz (Molnár T., 59.), Zeke M. –Sajbán Miklós (Petró, a szünetben), Zsidai, Halmai (Tamás O., 59.) – Petneházi, Horváth R., Csiki N. (Pethő B., 73.). Vezetőedző: Márkus Tibor.

Gólszerző: Priskin (35.)

 


Csató Sándor: Köszönöm a budaörsi csapatnak, hogy amikor a vírus miatt nehéz helyzetben voltunk, sportszerűen hozzájárult a mérkőzés elhalasztásához. Ma motiváltan játszottunk, sok gólszerzési lehetőséget kidolgoztunk, úgy gondolom, a helyzetek alapján fölényesebb győzelmet is arathattunk volna. Természetesen örülök a látottaknak, jól futballoztunk, és jelen helyzetünkben nagyon fontos sikert arattunk a másodosztály második helyezettje ellen.

 

Márkus Tibor: Remek sorozat után érkeztünk Győrbe, ám ezúttal nem örülhettünk újabb győzelemnek. A jól felkészített hazai együttes ellen nem tudtuk az elmúlt időszakban megszokott eredményes játékunkat produkálni. Bár a legvégén akár még egyenlíthettünk is volna, úgy vélem, összességében megérdemelten nyert az ETO, amihez gratulálok!

 

 Az élcsoport 16 forduló után:

1. DVSC 37 pont,

2. Budaörsi SC 33,

3. Gyirmót FC Győr 29

 

(Budaörsi Infó / mti)

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.