Koronavírus – Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a vállalat honlapján jelezhetik igényüket

Az ingyenes internetre jogosult Telekom-ügyfelek a cég honlapján, a Flip-ügyfelek a Flip honlapján jelezhetik igényüket a 30 napos ingyenes internet-szolgáltatásra november 18. és 27. között – hívta fel a figyelmet szombati közleményében a Magyar Telekom.

 

 

Ezt annak kapcsán tették közzé, hogy Orbán Viktor miniszterelnök aláírta azt a kormányrendeletet, amelynek értelmében ingyen használhatják a vezetékes internetet a digitális oktatásban résztvevők.

A közlemény szerint az igénylésnél Telekom ügyfél esetén a számla bal felső részében található MT ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra, Flip ügyfél esetén a számla jobb felső részében található ügyfélazonosítóra és folyószámlaszámra, valamint az oktatási jogviszonyt bizonyító oktatási azonosítóra lesz szükség.

A 30 nap díjmentesség az ügyfelek decemberben kézhez kapott számláján jelenik meg. A 30 napos ingyenességet az integrált csomagot használó ügyfelek is igénybe tudják venni, mert a számlán az 5 százalékos áfa-tartalommal bíró internetszolgáltatás eleve külön tételként jelenik meg – jelezte a Magyar Telekom. MTI

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.