Budaörsiek együtt, egymásért! – Folytatjuk a karantén idején elkezdett sorozatunkat, de kicsit másként

(Budaörs, 2020. május 25. – Budaörsi Infó) A Budaörsi Infó a rendkívüli egészségügyi helyzet miatt társadalmi vállalásként indította el a Mindenki maradjon otthon! online videósorozatát. Szerkesztőségünk úgy döntött, hogy a saját és szeretteink érdekében vállalt ideiglenes szobafogságra tekintettel a megszokott híradások mellett más módokon is elvisszük a budaörsiek otthonába a tudnivalókat, de alkalomadtán némi szórakozást is. Most, hogy enyhülnek a szabályok folytatjuk a sorozatunkat, csak kicsit másként.

 

 


 Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott lesznek elérhetőek  a videóink.


 

A veszélyhelyzet idején szerettük volna, hogy ha nap mint nap nem csak azzal szembesülnek olvasóink az oldalunkon, hogy a megbetegedettek száma miként változik. Lehetőséget biztosítottunk, hogy bárki csatlakozzon hozzánk és megmutassa, hogy mivel tud hozzájárulni a beszűkült közösségi élethez.

A sorozatunk a korlátozások feloldása után véget ér, viszont a segítőink, az előadóink lelkesedése töretlen, ezért a továbbiakban is találkozhatnak velük videós formában egy új sorozat keretén belül! Köszönet érte! Tartsanak velük, velünk!

 

A sorozatunk új címe:

Budaörsiek együtt, egymásért!

Videós bejelentkezéseinket a témával kapcsolatos cikkekkel is kiegészítjük, így érdemes figyelemmel kísérni továbbra is – Youtube-csatornánk és közösségi oldalunk mellett – hírportálunk, a Budaörsi Infó Online felületét is.

 

 

Közreműködőink:

 

Bakai Gyöngyi, a Városi Ifjúsági Klub munkatársa

Balás Eszter, a Seneca Közhasznú Alapítvány a Dadogókért vezetője

Berta Katalin, a madármentés elkötelezett híve, a Fióka- és madármentés tagja

Fehér Szonja Edina közgazdász, édesanya

Gerendás Péter, Liszt Ferenc-díjas zeneszerző, előadóművész, szövegíró

Németh Andrea fodrász, sminkes

Romano Glaszo együttes

Sávai-Viola Erika,  a Kids Club Budaörs képviselője

Székely Viola, a ROBOKTAT szakkör vezetője

Vágó Evelin személyi edző, sportrehabilitációs tréner

 

 

egyuttegymasertcsapatwebre2020

 

Minden nap más témában fogunk videós formában jelentkezni, többnyire reggel 8 órakor.

A héten az előadóinkkal készült interjúkat is megtalálják majd hírportálunkon azzal kapcsolatban, hogy számukra hogyan telt a karantén, ők hogy élték meg. Továbbá összegyűjtöttük önöknek, hogy eddig milyen videókkal jelentkeztek be.

 

 


 

Bakai Gyöngyi hétfőnként folytatja Michael Ende: Momo című könyvének felolvasását. Amikor a végére érünk, akkor pedig ismét a kamaszokról és a fiatalokról fogunk vele beszélgetni.

 

 

 


 

Keddenként  Vágó Evelin napi edzéstervével próbáljuk megőrizni fittségünket. Könnyű, otthon is elvégezhető gyakorlatokat mutat be nekünk élő adásban, ami segít abban, hogy levezessük a feszültséget és tegyünk az egészségünkért is.

 

 

 

 

 


 

Szerdánként Fehér Szonja Edina kreatív kézműves foglalkozással foglalja le a kicsiket és a nagyokat.

Szonja Budaörsön nőtt fel. Kezdetben élsportolóként próbált helyt állni, majd az üzleti élet tetszett meg neki és végül az anyaságban érezte igazán, hogy beteljesülhet. Ebben a szerepkörben megtalált minden olyan kihívást, ami örömet szerzett neki. Eleve kreatív kézműves termékeket forgalmazó és gyártó vállalkozása van gyerekek részére. Szeret édesanyák között lenni és hasznos tippeket cserélni akar háztartás vagy gyerekek körül.

 

 

 


 

Csütörtökön a szórakozásé lesz a főszerep. A Fodros utca lakóinak kulturális rovata következik majd (mások is csatlakozhatnak majd a kezdeményezéshez).

Verssel, dallal, tánccal, mesével töltjük ki ezt a napot. Minden héten csütörtökön Balás Eszter egy dallal készül a budaörsieknek.

 

 

 

A Romano Glaszo együttes minden héten egy különleges dallal, koncerttel jelentkezik.

 

 

romanoglaszologo

 

A Romano Glaszo videóit közösségi oldalunkon és YouTube csatornánkon tudjátok visszanézni. 

 

 


 

Csütörtökönként Székely Viola rendkívüli robotika óráján vehetünk részt.

Minden héten egy-egy új érdekességet tudhatunk meg a robotprogramozásról, és az azt körülvevő tudományokról.

 

 

 

 


 

Péntekenként Sávai-Viola Erika a Kids Club Budaörs képviselője tart online nyelvórákat a Budaörsi Infó közösségi oldalán!
Erika az elmúlt 5 évben kifejezetten a 10 év alatti korosztály nyelvi fejlesztésén dolgozik.
Munkája során kiemelt figyelmet fordít a játékos, stresszmentes környezet kialakítására.

 

 

Szombatonként Németh Andrea sminkes és fodrász tanácsait nézhetik meg oldalunkon. Andrea tanácsokat ad majd a hölgyeknek azzal kapcsolatban, hogy mit tehetnek ha nincs kéznél fodrász, de mégis szeretnének csinosak lenni, vagy elrejteni az ősz hajszálaikat.

 

 

Továbbá bőrápolási tanácsokkal is jelentkezünk!

 


 

Berta Kata, a madármentés elkötelezett híve, kéthetente péntekenként arról fog olvasóinknak beszélni, hogy miként tudunk vigyázni a környezetünkre, hogyan óvhatjuk meg a madarakat és mivel segíthetnünk nekik.

 

 

 

Sorozatunkat Gerendás Péter szórakoztató blokkjával és más művészek előadásaival is színesítjük.

 

gerendaspeter

 

Tartsanak velünk, kövessenek minket!

 


Kérjük iratkozzanak fel YouTube-csatornánkraFacebook-oldalaink és hírportálunk előtt elsőként ott lesznek elérhetőek a videóink.


 

Amennyiben bárki szeretne csatlakozni kezdeményezésünkhöz, online videó-sorozatunkhoz, az jelentkezzen bátran (budaorsiinfo@gmail.com, budaorsiinfo@starkiss.hu)!

Együtt, közösen átvészeljük ezt a rendkívüli időszakot.

 

További témákkal is jelentkezünk hamarosan, folyamatosan bővítjük az előadóink névsorát is! Várjuk ötleteiket is!

 

(Budaörsi Infó)

 

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.