A decemberi Budaörsi Infó a postaládákban

(Budaörs, 2018. december 20. – Budaörsi Infó) A decemberi Budaörsi Infó nyomtatott számában minden fontos információt megtalálnak, ami Budaörssel kapcsolatos! Megéri megnézni! 10.000 példányban minden hónapban!

 

 

Újságunk címlapján a Tóth Anna fotóját láthatják, aki a Pillantás Fotókör tagja. Karácsonyi fotópályázatunknak ő lett a győztese. Gratulálunk!

 

decinfo18ujsag

 

A második oldalon a legutóbbi képviselő-testületi ülésen elhangzottakból találnak egy kivonatot. Támogatták a képviselők az új rendőrkapitány kinevezését és döntöttek arról is, hogy továbbra is segíti a város a helyi rendőrség munkáját

A harmadik, hatodik és hetedik oldalon a helyi intézmények vezetőinek karácsonyi jókívánságait olvashatják. Összegezték az elmúlt év eseményeit és megosztották velünk legkedvesebb élményeiket.

 

budaorsiinfo_december18 (6)

 

budaorsiinfo_december18 (3)

 

A kedvelt, egyedülálló Budaörsi Képes Hírmix rovatunkban a negyedik-ötödik oldalon megtalálnak minden olyan fontosabb eseményt és hírt összegyűjtve, ami városunkban történt, történik.

 

budaorsiinfo_december18 (4)

 

Fontos tudni, hogy a megújult nyomtatott és online felületeinken 2018-ban kategóriájában a legolcsóbban hirdethetnek mindazok, akik a budaörsiekhez szeretnék ajánlataikat, üzeneteiket eljuttatni!

 

budaorsiinfo_december18 (1)

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.