Cipőkiállítás Budaörsön

(Budaörs, 2018. szeptember 4. – Budaörsi Infó) A FUSION Élmény- és Rendezvényközpont (Budaörs-Budapark, Keleti utca 1. – a Metro közelében) ad otthont az 56. Bőr- és Cipőipari Szakmai Kiállításnak 2018. szeptember 9-10. között.

 

 

A kiállítás kitűnő lehetőséget biztosít a nemzetközi és hazai kiállítóknak termékskálájuk bemutatására. A kis- és nagykereskedők számára pedig adott a lehetőség a kapcsolatfelvételre.

A kiállítás évente két alkalommal, tavasz és ősz elején kerül megrendezésre, így a kereskedők minden szezonra előre tudnak rendelni.

A kiállításon az európai piac meghatározó márkái mellett a hazai cipőgyártás képviselői is megjelennek. Az elmúlt 27 év a kiállítás történetében igazolta létjogosultságát – írja a szervező a honlapján.

A rendezvény új helyszínen, szélesebb körű szolgáltatási környezetben Budaörsön kerül megrendezésre.

Az új budaörsi helyszín jó megközelítési és parkolási lehetőségeket kínál, egyúttal megoldást nyújt nagyobb standterületek kialakítására és így tematikai bővítésre is (táskák, bőráruk).

A kiállítás 27 éves hagyomány folytatása a hazai és a nemzetközi márkák számára. 2018. szeptember 9-én és 10-én – vasárnap és hétfőn – 10-22 óra között látogatható.

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.