Nyelvparádé a Millenárison

Pénteken és szombaton ismét megrendezik a Nyelvparádét a fővárosban, az ingyenes rendezvényen a látogatók felmérhetik nyelvtudásukat, megismerkedhetnek a legújabb kiadványokkal és kurzusokkal.

 

A szervezők MTI-hez eljuttatott tájékoztatása szerint a 19. Nyelvparádéra kilátogatók részt vehetnek próba nyelvvizsgán, interaktív programokon, bemutató nyelvórákon, megismerkedhetnek a bel- és külföldi nyelvtanfolyamok, nyelvkönyvek és segédeszközök sokaságával. Kipróbálhatják magukat idegen nyelvű állásinterjú-helyzetekben, és hasznos tanácsokat kaphatnak az önéletrajz megírásához is. A kiállítók jelentős kedvezményekkel készülnek.

A Diplomamentő programra pályázni kívánók megismerhetik az ingyenes kurzusokat indító intézményeket, és szintfelmérésen is részt vehetnek. A Nyelvparádé gondolt a gyerekekre is, nekik játékos, idegen nyelvi programokat szerveznek.

A nyelvtanároknak szóló konferencia idén sem marad el: a Design Thinking módszer előnyeit és hatékonyságát neves előadók ismertetik meg a pedagógusokkal.

A középiskolás generációt is aktivizálni szeretnék a szervezők, osztálytársaikkal közösen videopályázaton vehetnek részt, egyénileg pedig fotópályázaton bizonyíthatják kreativitásukat, és nyerhetnek értékes nyereményeket. A rendezvény pénteken és szombaton 10-18 óráig, ingyenesen vár minden érdeklődőt a Millenáris B épületében.

További információ: www.nyelvparade.hu oldalon található.

 

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.