Augusztusi pályázatok kezdőknek és haladóknak

(Budaörs, 2018. augusztus 8. – Budaörsi Infó) Nyáron is számtalan lehetőség és pályázat várja a fiatalokat, hogy tele töltsék a malac perselyüket, vagy belekezdjenek egy új kalandba. Nézzék meg cikkünkben a különböző pályázati lehetőségeket és próbálják ki magukat. 

 

 

1. Pályázat: Kihívások? Rooftop buli? Fake news? Csak akkor mozdulsz, ha betelt a pohár, vagy instant jönnek a tettek? Mikor van megindulás és mikor nincs megállás?
Pályázz és legyen tiéd a megannyi nyeremény egyike. Nem kell mást tenned, mint beküldened egyedi és kreatív pályázatodat 2018. szeptember 14-ig!

Bővebb információért kattints ide! 

 

2. Pályázat: 

A SZITAKÖTŐ gyerekfolyóirat alkotói pályázatot hirdet AZ ÉN CIRKUSZOM címmel.

Beküldési határidő: 2018. szeptember 10.

Bővebb információért kattints ide! 

 

3. Pályázat: 

IV. Óbudai Képzőművészeti Tárlat „NAP MINT NAP – jelen idő Óbudán” kétfordulós képzőművészeti pályázat. Óbuda-Békásmegyer Önkormányzata a korábbi évek tematikus tárlatainak folytatásaképpen, 2018-ban negyedik alkalommal rendezi meg az Óbudai Képzőművészeti Tárlatot a Fő téri Esernyős Galériában. I. díj: nettó 1.000.000.-Ft.

Bővebb információért kattints ide! 

 

4. Pályázat: 

Fotópályázat a szlovák-magyar határtérség természeti és kulturális örökségeinek bemutatására. Benyújtási határidő: 2018. augusztus 20. 23:59

Bővebb információért kattints ide! 

 

5. Pályázat: 

A Matolcsi Miklós Kulturális Egyesület idén hetedik alkalommal rendezi meg országos amatőr színjátszó találkozóját, a Paál István Fesztivált. A PIF célja, hogy bemutatkozási és megmérettetési lehetőséget biztosítson a nem hivatásos színjátszó csoportoknak, együtteseknek, az ország egész területéről és a határon túlról is. Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 27.

Bővebb információért kattints ide! 

 

6. Pályázat: 

A Palóc Út Turisztikai Kulturális Klaszter Egyesület grafikai pályázatot hirdet új logóterv elkészítésére. Díjazás: 100.000 Ft.
Határidő: 2018. augusztus 31. éjfél.

Bővebb információért kattints ide! 

 

7. Pályázat: 

A Klauzál Gábor Budafok-Tétényi Művelődési Központ pályázatot hirdet Az Év Budafok-Tétényi Természetfotósa 2018 – A természet, ahol élünk, a természet, amit védünk címmel.

Határidő: 2018. október

Bővebb információért kattints ide! 

 

 

(Budaörsi Infó)

facebook:

0 Komment

Válasz küldése

Be kell jelentkeznie, a komment írásához.